Antall treff: 849

Black Friday møbler

BLACK WEEK med Black Friday er her med årets beste tilbud – dra nytte av unike tilbud med prisreduksjoner på opptil 60 %. Tilbudene gjelder så lenge lageret rekker, så klikk hjem dine favoritter i dag! Kampanjen varer til 28/11 kl 08.59 med forbehold om sluttsalg og endringer.


Black Friday er årets største kampanjedag for oss i Sofas & More og er en del av Black Week-kampanjeuken. Under Black Friday slipper vi årets beste salgstilbud. Selve Black Friday finner sted på forskjellige datoer år for år, og i 2022 faller Black Friday på 25. november.

 

Black Friday møbler

Black Friday, Black Week og Black Month 

Black Friday Week er årets største kampanjesalg hos Sofas & More hvor vi tilbyr deg muligheten til å gjøre virkelig gode kupp på møbler og interiør. I år tilbyr vi opptil 60 % rabatt på vårt sortiment! Er du nysgjerrig på våre aller beste tilbud under Black month, Black Week og Black Friday? Ta en titt på Super Deals våre nedenfor. Benytt sjansen og gjør et skikkelig godt kupp hos oss i hele november. Følg med på tilbud på våre nettsider, sosiale medier og nyhetsbrev. God shopping!

 

Benytt anledningen til å gjøre skikkelige kupp for alle hjemmets rom under vår Black Week. Vårt sortiment gir deg muligheten til å mikse og matche møbler og innredning til alle rom i hjemmet. Vil du gi stua en makeover? Ta en titt på våre nydelige sofaer, sofabord, lenestoler, tepper og tekstiler . Du kan også oppgradere spiseområdet med for eksempel ny spisegruppe eller spisebord. Øk hyggefaktoren på soverommet ditt med en ny sengegavl eller en ny sengepakke. Benytt også sjansen til å handle utemøbler for året som kommer til virkelig gode priser. Mange av våre modeller er egenproduserte og finnes kun hos oss, men vi har også et bredt utvalg av fine møbler og interiør fra populære merker som Madam Stoltz, PR Home og Nordal .

 

Når er Black Friday?

Gjør deg klar! 25. november er det endelig tid for Black Friday 2022! Black Friday har i noen år nå vært en av årets viktigste handelsdager for e-handel i Sverige. Black Friday har sin opprinnelse i USA og finner sted dagen etter Thanksgiving, som feires den fjerde torsdagen i november. Black Friday inntreffer altså den fjerde fredagen i november. Datoene varierer fra år til år og i år finner Black Friday sted 24. november.

 

Hva er Black Friday?

Black Friday karakteriseres som høstens store salg og er også utgangspunktet for julehandelen. Det startet i USA og er et fenomen som har spredt seg til flere deler av verden. De nordiske landene og Sverige begynte å fange denne trenden i 2013. I USA er det mange som tar denne dagen fri for å tilbringe tid med sine kjære. Selv om Black Friday ikke er en offisiell helligdag, er et stort antall skoler og arbeidsplasser stengt der. Dette bidrar igjen til at fredag er en perfekt dag for å ha salg og shoppe!

"
CATANIA Salongbord Beige 95
CATANIA Salongbord Beige 95
36
ANCONA 3-seter Beige
ANCONA 3-seter Beige
21
Beige
CATANIA Salongbord Beige 120
CATANIA Salongbord Beige 120
8
Grå
MONACO Premium 3-seters sofa Beige
MONACO Premium 3-seters sofa Beige
25
Beige
BOOGI Lenestol Bouclé Offwhite
BOOGI Lenestol Bouclé Offwhite
31
MONACO Premium 4-seters sofa Beige
MONACO Premium 4-seters sofa Beige
18
Beige Beige
DOVER Grand Deluxe 4-seters sofa Sandbeige
DOVER Grand Deluxe 4-seters sofa Sandbeige
18
Beige
MILFORD 3-seters sofa Beige
MILFORD 3-seters sofa Beige
32
PRISMA Salongbord 80 Sort
PRISMA Salongbord 80 Sort
63
TYLÖSAND Divansofa Høyre Beige
TYLÖSAND Divansofa Høyre Beige
20
<div class=centerdiv"></div>"
Logg inn