Antall treff:

Sovesofaer

Det er vel praktisk med kombinert sofa og seng? En sovesofa er perfekt for de som trenger en eller flere ekstra soveplasser med jevne mellomrom. Størrelsen på rommet er selvsagt også avgjørende ved kjøp av sovesofa, kanskje trenger du en liten sovesofa, en sovesofa med oppbevaring eller en stor sovesofa. Vi tilbyr et stort utvalg med forskjellige størrelser på sovesofaer fra 2-seters sovesofaer opp til store sovesofaer som hjørnesovesofaer, og selvfølgelig er stilige sovesofaer viktig for oss. Før du velger sovesofa, bør du vurdere hvilke faktorer som er viktigst for deg før kjøpet. Er det viktigst for deg at det er en stilig sovesofa, at det er en billig sovesofa, at det er en stor sovesofa osv.? Kanskje trenger du en sovesofa til gjesterommet, hytta eller den mindre leiligheten. Sovesofaene våre er praktiske, rimelige og moderne. De er alle designet med stor omhu og produsert med finesse, og med tanke på funksjonalitet og kvalitet.

Sovesofa komfort

Myk sovesofa, komfortabel sovesofa, etc.

En konvertibel sofa er et veldig praktisk møbel som oppfyller mange behov. Har du behov for ekstra soveplasser med jevne mellomrom, men ikke har tilgang til gjesterom – så er en sovesofa det perfekte valget. Hvis myk og behagelig komfort er viktig for deg, tilbyr vi et stort utvalg av sovesofaer stoppet med dun- og kaldskum som passer perfekt for deg som er ute etter en myk sovesofa og en svært komfortabel sovesofa.

Sovesofa, oppbevaring i divanen?

Mange av våre konvertible sofamodeller har en sofadel med innebygget oppbevaringsplass. Når du ikke bruker sovesofaen din som en ekstra seng, vil du gjerne kunne legge fra deg både dyner, puter og annet sengetøy – da er det praktisk med skjult oppbevaring som ikke tar ekstra plass. Med funksjoner som kombinert sofa og seng med innebygd oppbevaring kan du forstå hvorfor denne sofatypen er så populær.

Når bør du velge sovesofa?

Vi anbefaler først og fremst at du velger en sovesofa når du har plassmangel og stadig har behov for ekstra soveplasser. Det kan være om du bor i en mindre leilighet, har en sommerhytte eller hvorfor ikke en fjellhytte. En sovesofa passer også deg som bor på litt mindre plass og trenger å kombinere en sofa og en seng, da har vi mange billige sovesofaer som ikke forkaster design, men som likevel er en stilig sovesofa. Skal sofaen plasseres i en stue og primært brukes til daglig bruk - så anbefaler vi heller en av våre vanlige sofaer. Og hvis tanken er å sove i den daglig, foretrekker vi en av sengene våre. Årsaken er at en sovesofa vanligvis er betydelig fastere i sittekomforten med mindre polstring. Men til syvende og sist er det dine behov og ønsker som avgjør hvilken type sofa som er best.

Sovesofa på nett

Hos Sofasandmore.no finner du et godt kombinert utvalg av praktiske sovesofaer. Modeller som er på lager er tilgjengelig for rask levering på 2-7 dager, andre leveringstider beregnes under kjøpsknappen.

"
MILFORD Sovesofa Beige
MILFORD Sovesofa Beige
14169,- 17544,-
STEDFORD CLASSIC Sovesofa Beige
STEDFORD CLASSIC Sovesofa Beige
13899,- 18219,-
STEDFORD Sovesofa Beige
STEDFORD Sovesofa Beige
13494,- 17544,-
MILFORD Sovesofa Divan Right Beige
MILFORD Sovesofa Divan Right Beige
17544,- 22945,-
MILFORD Sovesofa Divan Venstre Beige
MILFORD Sovesofa Divan Venstre Beige
PENNINGTON Sovesofa Beige
PENNINGTON Sovesofa Beige
13899,- 18894,-
TRYSIL Sovesofa Blå
TRYSIL Sovesofa Blå
WELLINGTON Sovesofa Beige
WELLINGTON Sovesofa Beige
14844,- 19569,-
MILFORD LUX Sovesofa Beige
MILFORD LUX Sovesofa Beige
14169,- 18894,-
MILFORD Sovesofa Grå
MILFORD Sovesofa Grå
13494,- 17544,-
TRYSIL Sovesofa Lys grå
TRYSIL Sovesofa Lys grå
STEDFORD Sovesofa Khaki
STEDFORD Sovesofa Khaki
13494,- 17544,-
MONACO PREMIUM Sovesofa Beige
MONACO PREMIUM Sovesofa Beige
18894,- 22945,-
Logg inn