Antall treff:

Howard-sofaer

Howard-sofaer er ekte klassikere! Faktisk en av de eldste sofamodellene som fortsatt produseres i nøyaktig samme stil. Howard-sofaene så dagens lys allerede på 1800-tallet og er fortsatt populære i dag. Vi kan enkelt slå fast at den klassiske Howard-sofaen, med sine vakre former og detaljer, sannsynligvis aldri vil gå av moten. Det er en ekte designklassiker som vil stå som en ekte designinvestering i årene som kommer! I vårt utvalg av Howard-sofaer finnes det mange varianter. Hvis du har søkt på sofa howard, har vi mange alternativer som matcher søket ditt. Hos oss finner du en klassisk Howard-sofa buet, men også Howard-sofa hjørnesofa. Det finnes mange varianter og våre umåtelig populære Howard-sofaer står sterkt i konkurransen. Match gjerne din nye Howard-sofa med et stort og stilig teppe eller Howard-lenestol.

Klassisk Howard-sofa

En vakker og stilig Howard-sofa har mange stilige detaljer og en meget høy sittekomfort. Sofaen i klassisk stil har vanligvis høy materialstandard – med dunfyll, messinghjul og bomullsstoffer. Dette gir en solid kvalitetsfølelse og en sofa som holder i mange år fremover. Våre Howard-sofaer er laget med klassisk design som en rød tråd. Uansett lommebokstørrelse skal sofaene våre alltid ha et høyt designnivå, og det er noe vi ikke går på akkord med i vårt utvalg av Howard-sofaer. Det er en klassisk modell med klassisk design, og investerer du i en Howard-sofa går den aldri av moten. Når det kommer til klassiske sofaer som Howard-sofaer, kan du sette dem i nesten ethvert interiør og de vil fortsatt passe perfekt der. En Howard-sofa er tilpasningsdyktig og passer i klassisk interiør så vel som i virkelig moderne, industrielle eller nedstrippede interiører. En Howard-sofa er et ekte designmøbel som kan nytes i mange år.

Hva er forskjellen mellom forskjellige Howard-sofaer?

I vårt sortiment finner du Howard-sofaer i flere ulike kvaliteter. Alt fra fantastisk rimelige alternativer til modeller med meget høy kvalitet og komfort. Det som hovedsakelig skiller de ulike sofaene er materialinnholdet og stoffkvaliteten. 

Hvordan møblere med Howard-sofaer?

En klassisk og enkel innredning egner seg godt til Howard-sofaer. Avhengig av bruksområde kan det være innbydende å plassere to 3-seters sofaer overfor hverandre. Alternativt kan du innrede med en 2- og 3-seters sofa, eller hvorfor ikke en 3-seters sofa med en eller to Howard-lenestoler og fotskamler. Howard-sofaen er en utmerket sosial sofa og fungerer veldig bra i store møbelgrupper.

Kjøp Howard-sofa

Å kjøpe Howard-sofa på nett skal være enkelt og greit! Våre lagerførte varer leveres normalt innen 2-7 dager. Vårt mål er at du skal bli veldig fornøyd med din handleopplevelse i vår nettbutikk, har du spørsmål er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice eller chatte i vår chat-funksjon som er åpen hele døgnet.

"
GRANTHAM 3-seters sofa Sand
GRANTHAM 3-seters sofa Sand
12819,- 16194,-
CROMWELL 3-seters sofa Sand
CROMWELL 3-seters sofa Sand
13494,- 16194,-
Logg inn