Antall treff:

Tilbehør til sofaer

Ekstrautstyr din nye sofa! Kjøp en eller flere nakkeputer for å ta sittekomforten til et høyere nivå. Og fremfor alt vil vi anbefale å ikke glemme å kjøpe både tekstilbeskyttelse og tekstilrens. Nyttig sofatilbehør som beskytter møblene dine når uhellet er ute. Ved hjelp av litt kjærlighet kan du forlenge sofaens levetid i mange år!

Ekstrautstyr til din nye sofa

Finn riktig tilbehør til din nye sofa. Velg mellom nakkeputer, fotskammel og plastbrett. Her finner du praktisk og komfortabelt sofatilbehør som er designet for å passe til våre produkter.

Kjøp riktig nakkepute

Vi har mange forskjellige sofaer i vårt sortiment. Men for de aller fleste fungerer en og samme nakkestøtte. Det du bør tenke på er å velge riktig farge slik at den matcher sofaen din. Nakkeputene sitter på en skinne som du enkelt skyver ned bak ryggputen, noe som også gjør den lett å flytte over tid. Sjekk fargen på din nye sofa eller lenestol, så kan du komplettere den med en eller flere nakkestøtter.

Kompletter med sofatilbehør etterpå?

Det er fullt mulig å supplere etter hvert som behov oppstår. Det vi anbefaler på det sterkeste er å kjøpe tekstilimpregnering samtidig som du kjøper sofa. Da kan du beskytte det nye møbelet ditt rett før det begynner å tas i bruk, noe som forhindrer flekker, solbleking og nupping."
Logg inn