Antall treff:

Skinnsofaer

En skinnsofa eller lærsofa er ikke bare vakker å se på – den er også veldig praktisk. Enkel å tørke av og enda enklere å holde ren og frisk. I vårt utvalg av skinnsofaer og lærsofaer finner du flere ulike modeller og varianter produsert med en sterk designprofil. Når det kommer til kjøp av møbler, er det ofte lommeboken som styrer, derfor har vi en rekke skinnsofaer som dekker deg som er på utkikk etter billige skinnsofaer eller deg som har søkt etter skinnsofa divan eller for de som er på utkikk etter en liten skinnsofa. Vi har noe som passer alle. I vårt sortiment finner du et bredt utvalg av skinnsofaer og hvilesofaer. Alt for at du skal finne en modell som passer akkurat ditt hjem. Her finner du også hvilesofaer, som er dekket av imitert semsket skinn. Et bredt utvalg av skinnsofaer, med uslåelig komfort perfekt for lange filmkvelder.


Vårt utvalg av skinnsofaer, lærsofaer

Skinnsofa divan, liten skinnsofa, skinnhjørnesofa, etc.

Er du på jakt etter en stuesofa som er enkel å rengjøre, har lang levetid og bare blir vakrere med tiden? Da er det nok en skinnsofa du bør kjøpe. Få møbler er så praktiske og slitesterke som skinnsofaene. Hvis du ser etter en liten skinnsofa, en billig skinnsofa eller en skinnsofa med divan, kan du enkelt filtrere ditt valg i vår filtreringsfunksjon. Bare velg hvilken modell, hvilken pris eller hvilken størrelse du ønsker så får du et valg tilpasset deg. En skinnsofa er en investering for livet, og vi har et bredt utvalg av skinnsofaer, bestående av bl.a. moderne varianter av skinnsofaer og klassiske Chesterfield-sofaer


Slik vedlikeholder du skinnsofaen din

Å rengjøre og holde en skinnsofa fin er enkelt, og slett ikke særlig tidkrevende som mange tror. Bare tørk av sofaen med lunkent vann, og eventuelt litt mild såpe for å fjerne skitt og flekker. Det mange derimot glemmer er å fukte skinnsofaen sin med skinnbalsam. Før du fukter skinnet, anbefaler vi å rense det grundig med skinnrens. Gjør du dette vil du ha en vakker skinnsofa i mange år fremover. Se deg rundt blant våre møbelpleieprodukter.  


Skinnsofaer i imitert skinn?

I dag er de fleste skinnsofaer laget i en kombinasjon av ekte skinn og imitert skinn. Som regel velger man ekte skinn på alle sliteflater, som sete- og ryggputer samt armlener. På ryggen og baksiden av sofaen velger man imidlertid et syntetisk skinn som ser mer eller mindre identisk ut. Den store fordelen med å lage en skinnsofa etter dette prinsippet er at det blir mye billigere uten at det går ut over kvaliteten.

 

Kjøp skinnsofa

Selvfølgelig bør du kjøpe din skinnsofa på nett! Hos oss i Sofas & more skal du føle deg trygg, sikker og inspirert når du gjør ditt kjøp. Vår leveringstid for varer på lager er normalt 2-7 dager og vi tilbyr selvfølgelig flere ulike typer betalingsmetoder. Dersom du ønsker å betale kjøpet i avdrag, vil du se avbetalingsinformasjon knyttet til hvert enkelt produkt, men hvis du i stedet ønsker å kjøpe nå, men betale senere, tilbyr vi også den type betalingsløsning. Alt for at du skal få en handleopplevelse som matcher dine behov!

EKSUND 3-seter Cognac
EKSUND 3-seter Cognac
13089,- 17544,-
EKSUND 3-seter Lys brun
EKSUND 3-seter Lys brun
13089,- 17544,-
EKSUND 2,5-seter Lys brun
EKSUND 2,5-seter Lys brun
11739,- 14844,-
EKSUND 2,5-seter Cognac
EKSUND 2,5-seter Cognac
11739,- 14844,-
EKSUND 3-seter antrasitt
EKSUND 3-seter antrasitt
13089,- 17544,-
EKSUND 2,5-seter antrasitt
EKSUND 2,5-seter antrasitt
11739,- 14844,-
Logg inn