Antall treff: 33

Kjøkkenbord/Spisebord

Å velge spisebord kan av og til være komplisert, hvilket materiale bør jeg skaffe, vil kjøkkenbordet tåle slitasje i vår barnefamilie, vil dette spisebordet skape en følelse av eleganse i spisestuen min osv.? Vi tilbringer mye tid ved spisebordene våre, og det kan være ensomt og vanskelig å velge hvilket bord som passer best for hjemmet ditt. Derfor har vi bestemt oss for å gjøre det enkelt å kjøpe spisebord på nett. Hos oss i Sofas & more finner du spisebord til alle ulike typer arrangementer og fester. Enten bordet skal håndtere en stor middag med hele familien, passe inn i den lille studentleiligheten eller alt i mellom, finner du ulike varianter hos oss. Vi tilbyr også et stort utvalg av materialer som marmor, eik, glass m.m. Alt for at spisebordet skal passe inn i din interiørstil hjemme. Hos oss i Sofas & more skal du kunne kjøpe spisebord uansett størrelse på lommeboken. Er du på jakt etter billige spisebord har vi et utvalg for deg, men er du i stedet på jakt etter rustikke spisebord i et høyere prisklasse, har vi også et utvalg for deg. Miks og match gjerne med andre produkter i vårt brede sortiment.

Spisebord og kjøkkenbord i ulike størrelser og former

Rundt spisebord, rektangulært kjøkkenbord m.m.

Ved kjøp av spisebord er valg av form viktig. Tenk på hvordan det ser ut i hjemmet ditt. Er det plass til et rundt spisebord, gjør den runde formen at alle rundt bordet kommer nærmere hverandre og kan se hverandre i øynene. Hvis spisebordet i stedet skal stå på et mindre kjøkken, kan et kvadratisk kjøkkenbord være et godt valg. Har du store flater og er på utkikk etter et elegant spisebord, er det kanskje et litt mer kraftig rektangulært bord du ser etter? Bruk vår filtreringsfunksjon og velg bordet som passer best for dine behov. Se også over våre forskjellige serier som Mads, Ribera, Seline osv.
 

Materialvalg for spisebord, kjøkkenbord og spisebord

Rustikt spisebord, kjøkkenbord i massivt tre, elegant spisebord i marmor, etc.

Kanskje drømmer du om et elegant spisebord i marmor eller et rustikt kjøkkenbord i massivt tre. I vårt spisebordssortiment finner du flere ulike bordvarianter i varierende størrelser, materialvalg og prisklasser. Vi tilbyr et stort utvalg av ulike materialer hvor du kan velge mellom ulike tresorter som eik, ask, bjørk, akasie m.m. samt ulike fargeskalaer som hvitpigmentert tre, sorte spisebord, kjøkkenbord i hvitlasert tre, sorte rustikke kjøkkenbord m.m. Skap din egen oase og finn ditt nye spisebord online hos Sofas & more.

Match spisebordet ditt med stoler

Noen ganger kan det være flott å få litt interiørhjelp på veien. Hvis du har funnet et kjøkkenbord du liker, men ikke vet hvilke stoler som passer til det, er vi her for å hjelpe deg. Derfor har vi produsert ferdige pakker med spisebord og stoler som lar deg få hjem en pent designet og sammenhengende spisegruppe med et enkelt klikk. Vi har allerede gjort utvalget for deg og du kan enkelt filtrere ditt valg av materiale, bredde, størrelse eller form. 

Kjøp spisebord

Det skal selvfølgelig være enkelt og trygt å kjøpe spisebord på nett. Når du kjøper kjøkkenbordet ditt hos oss, skal du føle deg rolig, kjøpsopplevelsen skal være komfortabel og enkel. Ikke nøl med å kontakte vår kundeservice hvis du har spørsmål. 

"
DAMON Spisebord Hvit D100
DAMON Spisebord Hvit D100
Kod: ute-20
Brun
BLISS Stol Gul
BLISS Stol Gul
Kod: ute-20
Svart

Logg inn