Antall treff: 78

Sidebord

Sidebord er et dynamisk møbel fordi det har så mange forskjellige bruksområder. For deg med lite areal kan et lite sidebord være egnet, hvis du derimot trenger mer oppbevaring finnes det sidebord med oppbevaring, sidebord med hyller osv. som lar deg kombinere et pent og designet møbel med et stort oppbevaringsbehov. Sidebord kommer også i mange forskjellige former, kombiner gjerne et rundt sidebord med et høyt sidebord i et rom for å skape en spennende dynamikk. På denne måten kan sidebordet brukes både som sofabord og avlastningsbord. Match den med din favorittsofa i stuen eller lag et koselig hjørne sammen med en fin lenestol på soverommet eller gangen. Sidebordets bruksområder er mange og egentlig er det bare din fantasi som begrenser bruken av et sidebord.

Form på sidebord

Rundt sidebord, lite sidebord, høyt sidebord, etc.

Når du skal kjøpe et sidebord, er det greit å ha tenkt ut hvilket bruksområde du ønsker at sidebordet skal ha. Skal sidebordet brukes som sofabord, så kan det være aktuelt å se på et rundt sidebord eller et sidebord med oppbevaring. På denne måten får du maksimalt utbytte av sidebordet ditt. Hvis du i stedet ønsker at sidebordet skal stå i gangen som en interiørdetalj, så kan et høyt sidebord passe bedre til dine behov. For de av dere som ønsker å maksimere effekten av små områder, har vi et stort utvalg av små sidebord som fungerer godt for de litt mindre områdene som du fortsatt ønsker å maksimere, enten med stil eller et sidebord med oppbevaring, som et sidebord med hylle. En annen faktor å ta hensyn til ved kjøp av sidebord er størrelsen på lommeboken, for deg som er ute etter billige sidebord har vi et stort utvalg av rimelige sidebord i vårt sortiment. Ønsker du i stedet å investere i et designmøbel i mer eksklusive materialvalg som vil vare over lang tid, så er et sidebord i marmor eller messing et fint tillegg. Hvis du er en person som i stedet lett faller for den naturlige og mer bohemske stilen, så velg et sidebord i tre. Det er mange forskjellige tresorter å velge mellom i vårt sortiment. Ta en titt på hvilket sidebord i vårt sortiment som vil passe deg!

 

Kjøp sidebord

Det skal være enkelt og trygt å handle sidebord på nett. Hos oss i Sofas & more kan du føle deg trygg i din kjøpsreise! Din opplevelse skal være inspirerende og kjøpet enkelt, praktisk og trygt. Vi tilbyr raske leveringer på 2-7 dager av alle våre lagerførte varer og du har selvfølgelig mulighet til å betale på avbetaling, men også å kjøpe nå og betale via en senere mulighet. Hvis du ikke er fornøyd med kjøpet ditt, har vi en kundeservice som hjelper deg med saken din. Følg oss gjerne også på våre andre kanaler, la deg inspirere av vår live pinterest-konto eller engasjer deg på vår sosiale instagramkonto. Vi håper du lar deg inspirere av utvalget vårt her på sofasandmore.no.

WOODY Sidebord Lavt
WOODY Sidebord Lavt
17
WOODY Sofabord
WOODY Sofabord
16
6069,-
5124,-
BEAU Benk Brun
BEAU Benk Brun
6
4719,-
4448,-
FER Sofabord 70cm Sort
FER Sofabord 70cm Sort
Kod: ute-20
ENZO Lettbetong
ENZO Lettbetong
Kod: ute-20
Logg inn