Antall treff:

Senger

Er du ute etter å kjøpe en seng? Da har du kommet til rett sted. Vi synes alle skal kunne sove godt uten å betale en formue. I vårt sortiment finner du derfor et stort utvalg hvor du kan kjøpe en billig seng. Er du i stedet på jakt etter noe med uslåelig sovekomfort, har vi et bredt utvalg til det også. Du vil få en skikkelig god natts søvn i en seng som passer dine behov i noen av våre komfortable senger. Vi har utviklet en rekke senger som ikke bare har en lav pris – de har også en meget høy kvalitet.  Sjekk ut våre billige kontinentalsenger og ikke gå glipp av å komplementere dem med en sengegavl for den høye hyggefaktoren. Er du på jakt etter en seng uten sengegavl har vi selvfølgelig også det, da velger du seng i vår filtreringsfunksjon. Ønsker du i stedet en komplett sengepakke, og en seng med sengegavl satt sammen som en komplett pakke - så velg sengepakke som filtreringsalternativ i vår filtreringsfunksjon.


Sengene våre

Fine senger, høye senger, billige senger, kvalitetssenger osv.

Å sove i en god seng er viktigere enn mange tror. Uten en god natts søvn fungerer vi ikke like godt og prestasjonene våre lider. Sengene våre har alle forutsetninger og funksjoner som trengs slik at du faktisk kan sove bedre og mer komfortabelt. For har du tenkt på at du sover så mye som en hel tredjedel av livet ditt? Da er faktisk sengen en viktig investering. Hvilken seng du da foretrekker er veldig individuelt. Men det er selvsagt mulig å generalisere noe – avhengig av vekt og sovestilling. Ytterligere faktorer ved valg av seng er selvsagt størrelsen på lommeboken og budsjettet du tar utgangspunkt i. Leter du etter en billig seng, men likevel ikke ønsker å vike for mye på kvalitet, så har du kommet til rett sted. Vi har mange senger som passer for både store og små lommebøker. For deg som er ute etter en virkelig kvalitetsseng og en investering som varer veldig lenge, finnes det et stort utvalg av kontinentalsenger, som ofte består av litt høyere senger, laget av eksklusive materialvalg. For å lette ditt sengekjøp har vi satt sammen en sengeguide til våre senger som skal lette ditt valg av seng. Sengeguiden vår finner du ved å klikke  her. 


Hva er leveringstiden for sengene?

På vårt lager har vi alltid hundrevis av kontinentalsenger på lager for umiddelbar levering. Dette betyr at du kan begynne å sove bedre i løpet av få dager. Inne i hvert enkelt produkt kan du se gjeldende lagerstatus for akkurat din seng.


Hvordan er kvaliteten på sengen?

Denne spesielle typen produkt varierer ekstremt mye i pris og kvalitet. Alt fra de enkleste dobbeltsengene til noen tusen svenske kroner, til de mest eksklusive variantene som i noen tilfeller kan koste hundretusenvis av kroner. Vi anbefaler deg å tenke langsiktig og investere i en av de bedre sengene. Som regel er det veldig godt investerte penger som vil gi deg en bedre natts søvn i årene som kommer.

 

Kjøp en seng

Hos oss i Sofas & More skal det være enkelt å kjøpe seng på nett. Våre lagervarer leveres ofte allerede innen 2-7 dager. Du kan selvfølgelig også velge å gjennomføre kjøpet og betale senere. Det er også fullt mulig å betale kjøpet i avdrag. Trenger du råd og spørsmål, ta gjerne kontakt med vår kundeservice, men ikke glem å chatte i chatten vår, som er åpen hele døgnet via chat-symbolet på siden.

"
MILFORD Sovesofa Beige
MILFORD Sovesofa Beige
14169,- 17544,-
STEDFORD CLASSIC Sovesofa Beige
STEDFORD CLASSIC Sovesofa Beige
13899,- 18219,-
STEDFORD Sovesofa Beige
STEDFORD Sovesofa Beige
13494,- 17544,-
MILFORD Sovesofa Divan Right Beige
MILFORD Sovesofa Divan Right Beige
17544,- 22945,-
MILFORD Sovesofa Divan Venstre Beige
MILFORD Sovesofa Divan Venstre Beige
DANVIK 160 Boksseng Beige
DANVIK 160 Boksseng Beige
14844,- 17544,-
PENNINGTON Sovesofa Beige
PENNINGTON Sovesofa Beige
13899,- 18894,-
TRYSIL Sovesofa Blå
TRYSIL Sovesofa Blå
WELLINGTON Sovesofa Beige
WELLINGTON Sovesofa Beige
14844,- 19569,-
Logg inn