Antall treff:

Rammesenger

Sov bedre og føl deg bedre i en av våre fantastiske rammesenger. Her har vi samlet klassiske enkeltsenger, som kan plasseres perfekt i en sengeramme. Alle rammesenger i vårt sortiment er av meget høy kvalitet og gir deg alle forholdene som trengs for en veldig god natts søvn. 

Enkeltsenger

Våre rammesenger er perfekt egnet for å settes sammen for å lage en dobbeltseng. Langt fra alle vil ha en kontinentalseng – da er en klassisk rammeseng det naturlige valget. Har du en sengeramme hjemme, er det også greit å plassere sengen eller sengene i den. 

Rammeseng eller kontinentalseng?

Hvilken seng du velger er en smakssak. En rammeseng er vanligvis litt fastere i komforten, mens en kontinentalseng er litt mykere. Rammesengen plasseres ofte i en sengeramme, mens en kontinentalseng er best frittstående med en stilig sengegavl.

Hvilken overmadrass bør jeg velge?

Til Askö kan du kjøpe våre SOVA-overmadrass, som finnes i variantene: Basic, Premium og Luxury. Velg mellom kaldskum, lateks eller memoryskum. En sengemadrass i kaldskum er litt enklere, men gir veldig god støtte og holder formen lenge. En sengemadrass i lateks puster naturlig og gir meget god trykkavlastning for hele kroppen. Den siste varianten i memoryskum passer alle som ønsker en litt fastere seng. Sengemadrassen former seg tydelig etter kroppen din og påvirkes av temperaturen. Alle sengemadrasser er pakket inn med fibervatt for å gi myke og ettergivende kanter."
ASKÖ 90 Rammeseng Grå
ASKÖ 90 Rammeseng Grå
4043,- 4584,-
Logg inn