Antall treff:

Pinnesofaer

Leter du etter en ny kjøkkensofa, eller en pinnesofa som den også kalles, til kjøkkenet ditt? Eller en kjøkkensofa trenger faktisk ikke å stå på et kjøkken i det hele tatt, det er nemlig slik at en pinnesofa passer like godt til spisebordet i en stue eller i en spisestue . Uansett om du ønsker å plassere sofaen din på kjøkkenet eller sofaen ute i stuen, har du kommet til rett sted. Vi elsker sofaer, og kjøkkensofaen er intet unntak. Alternativene og variantene av en pinnesofa er mange. I vårt sortiment finner du mange varianter, enten du trenger en kjøkkensofa med oppbevaring, en liten pinnesofa eller en større kjøkkensofa til deg med et stort kjøkken, du finner det hos oss.

Kjøkkensofa med oppbevaring

Det er vel vanskelig å få plass til alt? Oppbevaring er ofte viktig når vi pusser opp hjemmene våre. En kjøkkensofa med oppbevaring er derfor et utmerket alternativ for de som ikke ønsker å gi slipp design og funksjon, men likevel sørge for at det er plass til alle de ekstra tingene som vi bærer rundt på i mange hjem. For mange barnefamilier er en kjøkkensofa med oppbevaring det ultimate møbelet på et kjøkken, da det ikke bare skaper mulighet for mange sitteplasser, men også gir mulighet til raskt å stue bort alle de tingene som barna liker å bruke på kjøkkenet. Enten du er en del av en barnefamilie eller ikke, er en kjøkkensofa med oppbevaring et svært nyttig møbel i et hjem.

Størrelsen på pinnesofaen

Liten pinnesofa, liten kjøkkensofa osv.

Når du skal velge sofa til hjemmet ditt, er det alltid viktig å måle først. Slik at du sørger for at du har plass til drømmemøbelet. Bor du litt trangere kan en liten pinnesofa være å foretrekke. Vi har flere litt finere kjøkkensofaer i vårt sortiment. Bare fordi du velger en liten kjøkkensofa, synes vi ikke du skal trenge å gi slipp på verken kvalitet eller design, og ønsker du en liten pinnesofa skal du selvfølgelig kunne velge et møbel som gir deg glede hver dag .

 

Kjøp kjøkkensofa

Det skal være inspirerende å kjøpe en kjøkkensofa hos oss på sofasandmore.se. Når du velger å kjøpe en sovesofa på nett hos oss, kan du føle deg trygg. Det skal være enkelt og trygt å kjøpe kjøkkensofa på nett. Vi har raske leveranser! Våre lagervarer sendes innen 2-7 dager. Du kan selvfølgelig også velge flere ulike betalingsmåter for kjøpet ditt. Hvis du ønsker å kjøpe nå, men betale senere, har vi slike alternativer, og du har selvfølgelig alltid muligheten til å dele opp kjøpet. Skulle det skje at du ikke er fornøyd med kjøpet ditt, har vi en kundeservice som gjerne hjelper deg med din sak. Trenger du råd før kjøpet, er du selvfølgelig hjertelig velkommen til å kontakte oss, men vi anbefaler også at du bruker vår chatbot, som er tilgjengelig hele døgnet for å svare på dine spørsmål eller gi deg råd om kjøpet. Din kjøpsreise er viktig for oss og vi ønsker at du skal oppleve den som inspirerende samt enkel og oversiktlig. Hjertelig velkommen til oss på Sofas & more.se

FALSTERBO Sofarotting
FALSTERBO Sofarotting
13494,-
Logg inn