Antall treff: 398

Sofaer

Vi kan gjøre dette med sofaer på nett! Ifølge oss skal det være trygt og enkelt å kjøpe sofa. I vårt brede sortiment håper vi du finner din drømmesofa – uansett stil, farge, størrelse og modell du leter etter. Vi hjelper deg med å realisere din sofadrøm, uansett om du er på jakt etter en dyp sofa, en veldig stor sofa eller en rimelig sofa. Modellene våre finnes for enhver smak og det viktige for oss er at du virkelig finner en som passer din stil, uansett om du er ute etter et stramt design eller en skikkelig koselig sofa. Sjekk ut våre nydelige 2-4-seters sofaer, fløyelssofaer, divansofaer, Howard-sofaer, skinnsofaer, u-formedesofaer, Chesterfield-sofaer, modulsofaer, sovesofaer, hjørnesofaer og kino-/hvilesofaer . Du kan også alltid komplettere sofaen din med en passende fotskammel, sittepuff eller sofatilbehør som hodestøtte. Valget er helt opp til deg! Nedenfor har vi samlet noen råd du bør huske på når du skal kjøpe sofa. 

Størrelsen på både rommet og sofaen din

Dyp sofa, lett sofa, rimelig sofa, etc.

Hos oss spiller det ingen rolle om plassen du har tenkt å innrede er stor eller liten. Vi har sofaer i de fleste størrelser. Er du på jakt etter en dyp sofa er en modulsofa et godt alternativ. Med en modulsofa kan du enkelt justere størrelse og utseende, noe som gjør det enkelt å gi sofaen din et nytt liv. Har du mindre plass, passer for eksempel en 2-4 seters sofa eller sovesofa godt inn. Hvis du nettopp har flyttet og er på utkikk etter en rimeligere og prisgunstig sofa som er lett og hendig, er våre 2-seters sofaer et godt alternativ. Har du større plass og ser etter store sofaer anbefaler vi en U-sofa eller divansofa .

Bruksområde for sofaen din

Avtagbart trekk, koselig sofa, designersofa, etc.

Hvem skal bruke sofaen og ved hvilke anledninger? Har du for eksempel kjæledyr og barn hjemme eller har du tenkt på å spise og drikke mens du sitter eller ligger på den? Da vil vi anbefale å velge en sofa med avtagbart trekk. Vi har selvfølgelig også individuelle trekk til sofaen dersom den store ulykken skulle skje eller du rett og slett ønsker å oppdatere utseendet på sofaen din. Velger du en sofa der trekk ikke er avtagbart, kan du ta vare på sofaen din ved å bruke tekstilrens og tekstilbeskyttelse som du finner i vår kategori med all møbelpleie . En annen faktor som ofte spiller en rolle ved valg av sofa er utseende og funksjonalitet. Leter du etter en koselig sofa med myk polstring? Eller er din smak kanskje i stedet en fin, rimelig og lett sofa? Du kan enkelt velge å se våre ulike modeller ved å filtrere på størrelse, sofaserie, komfort m.m.

Stil på sofaen din

Stilen du sikter til har stor innvirkning på hvilken sofa du ender opp med å velge. Vi tilbyr både trendy, klassiske og tidløse sofaer. Alle våre sofaer er utvalgt med klare designkrav, og våre ulike modeller er designet for å passe inn i de aller fleste hjem. Enten du er ute etter en dyp sofa, en myk sofa, en trendy sofa eller en tidløs sofa som varer over tid, så har vi sofaen for deg. Våre ulike modeller er også designet for å passe ulike størrelser på lommebøker, så vi tilbyr billige sofaer, store sofaer, koselige sofaer og stramt designede sofaer. Mange av sofaene våre er i beige, hvit og grå – rett og slett naturlige farger, som er virkelig populære fargevalg for sofaer akkurat nå.

Bestill stoffprøver av sofaen din

Vi ønsker å gjøre det enklere for deg når du handler sofaer hos oss, og derfor kan du bestille hjem stoffprøver helt gratis. På denne måten får du et inntrykk av kvaliteten og fargen på stoffet i virkeligheten før du bestemmer deg for om du vil kjøpe sofaen eller ikke. Bomull, lin og fløyel er tre eksempler på stoff som dekker sofaene våre.

Kjøp sofa

Det skal være enkelt og praktisk å handle sofaer på nett. Hos oss kan du føle deg trygg med ditt valg av sofakjøp. Uansett om du er ute etter en rimelig sofa eller en mer eksklusiv sofa, skal din netthandelsopplevelse være komfortabel og enkel."
TYLÖSAND 3-seter Beige
TYLÖSAND 3-seter Beige
26
MALVINA 3-seters sofa Beige
MALVINA 3-seters sofa Beige
35
MONACO Premium 3-seters sofa Beige
MONACO Premium 3-seters sofa Beige
25
Beige
ANCONA 3-seter Beige
ANCONA 3-seter Beige
21
Beige
DOVER Grand Deluxe 4-seters sofa Sandbeige
DOVER Grand Deluxe 4-seters sofa Sandbeige
18
Beige
MILFORD 3-seters sofa Beige
MILFORD 3-seters sofa Beige
MONACO Premium 4-seters sofa Beige
MONACO Premium 4-seters sofa Beige
18
Beige Beige
TYLÖSAND Divansofa Høyre Beige
TYLÖSAND Divansofa Høyre Beige
20
MONACO Premium Sofa Høyre Beige
MONACO Premium Sofa Høyre Beige
13
TYLÖSAND 3-seter Beige
TYLÖSAND 3-seter Beige
26
MAXIME 4-seters sofa Beige
MAXIME 4-seters sofa Beige
18
Grå
EKSUND 3-seter Cognac
EKSUND 3-seter Cognac
25
Logg inn