Antall treff:

Fotskamler

En fotskammel kan være et av de mest fleksible møblene som finnes! Mulighetene for bruksområder for fotskammel er uendelige. Bruk din fotskammel som sete, fotstøtte, sofabord eller sklie ved siden av en sofa for å bygge din egen divan. I tillegg er formene, fargene og stilene på våre fotskamler mange, noe som gjør at du veldig enkelt kan justere stilen på rommet ditt ved å legge til en fotskammel. Har du stort behov for fotskammel oppbevaring, så har vi et stort utvalg av fotskamler med oppbevaring, eller en oppbevaringspuff som det også kalles, som kan interessere deg, men er du i stedet ute etter en mer skulpturert fotskammel, så kanskje en rund fotskammel passer deg bedre? I vårt sortiment finner du fotskammel i alle forskjellige fasonger, som lav fotskammel, høy fotskammel, stor fotskammel, rund fotskammel, liten fotskammel m.m. I tillegg er fotskammelen utrolig behagelig å sette føttene på! Rett og slett et utrolig nyttig møbel! Her finner du et bredt utvalg av fotskamler som matcher både våre sofaer og lenestoler.

Fotskamlene våre

Oppbevaringspuff, stor fotskammel, liten fotskammel, sofapuff, etc.

Mulighetene med en fotskammel er uendelige. Bruksområdene er mange og plasseringen er fleksibel. Er det soverom eller stue er det nesten alltid plass og behov for en fotskammel. I vårt sortiment finner du et bredt utvalg av klassiske, moderne og rimelige fotskamler til ethvert hjem. Våre ulike varianter av fotskammel inkluderer fotskamler med oppbevaring, store fotskamler, små fotskamler og også fotskamler i forskjellige materialer og utseender. Leter du etter en litt mer luksuriøs utgave av fotskammelen?Kanskje et søk på fotskammel fløyel er det du leter etter? Hvis du foretrekker den naturlige stilen, vil vi anbefale våre fotskamler i bomull eller linblanding. Hvis det er en spesifikk sofastil du ønsker å matche med en fotskammel, vil vi anbefale at du filtrerer våre forskjellige serier for å finne hvilke fotskamler som passer best til ditt valg.

Hvordan finne riktig fotskammel

Har du, eller skal kjøpe sofa eller lenestol fra vårt sortiment, har vi som regel også en matchende fotskammel i samme serie. Mange av våre krakker finnes også i en lang rekke farger, slik at du kan finne det som passer best i akkurat ditt hjem. Noen modeller har også innebygget oppbevaring, noe som kan være praktisk.

Kjøp fotskammel

Bestille på nett. Våre lagervarer leveres innen 2-7 dager. 

Å kjøpe en fotskammel på nett skal være både enkelt, inspirerende og trygt, uansett om du er på jakt etter en fotskammel med oppbevaring, en fotskammel til sofa eller et annet formål! Hos oss i Sofas & more skal du også kunne glede deg over gode leverings- og betalingsmuligheter. Våre lagervarer leveres innen 2-7 dager. Hvis en vare du er interessert i dessverre er utsolgt når du ser på den, kan du enkelt sette deg på vår overvåkningsliste for akkurat det produktet. På varen som for øyeblikket er utsolgt klikker du på monitor-knappen og fyller inn e-postadressen din, så snart varen kommer til vårt lager vil du da motta en e-post med informasjon om at varen igjen er tilgjengelig for kjøp. Har du spørsmål er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice eller chatte i vår nettprat, som er åpen 24 timer i døgnet. For deg som ønsker ulike varianter av betalingsalternativer tilbyr vi selvfølgelig det også. Hvis du ønsker å kjøpe fotskammelen din nå og betale litt senere, er det alternativet der for deg. Dersom du i stedet ønsker å betale kjøpet i avdrag, er det selvfølgelig også greit, informasjon om avdrag finner du under hvert produkt.

"
BELGRAVIA Puff Velvet Sand
BELGRAVIA Puff Velvet Sand
1883,- 4719,-
LUNDA Krakk Sort
LUNDA Krakk Sort
938,- 1208,-
KAIDA krakk Natur
KAIDA krakk Natur
Wikholm Form
1075,- 1343,-
FARO sammenleggbar krakk Svart
1831,- 2288,-
LUNDA Krakk Nature
LUNDA Krakk Nature
938,- 1208,-
MONACO Premium Fotskammel Beige
MONACO Premium Fotskammel Beige
PORTO krakk L Sort
PORTO krakk L Sort
2587,- 3233,-
MONACO Premium fotskammel Hvit
MONACO Premium fotskammel Hvit
BIKKEL krakk Sort
BIKKEL krakk Sort
2060,- 2423,-
PORTO krakk L Cognac
PORTO krakk L Cognac
2587,- 3233,-
MINA Fotskammel Greige
MINA Fotskammel Greige
4989,- 6069,-
MONACO Premium Fotskammel Grønn
MONACO Premium Fotskammel Grønn
KAIDA krakk Svart
KAIDA krakk Svart
Wikholm Form
1183,- 1478,-
RONNEBY Line Rattan krakk
RONNEBY Line Rattan krakk
3098,- 3638,-
MONACO Premium Fotskammel Kakibeige
MONACO Premium Fotskammel Kakibeige
PORTO Benk Svart
Wikholm Form
5935,- 7419,-
PORTO Pall S Cognac
2479,- 3098,-
BIKKEL krakk Sort
BIKKEL krakk Sort
2060,- 2423,-
Logg inn