Antall treff: 132

Stoler

Spisestoler kan være et fantastisk tillegg til et spisebord og gi hele spiseområdet ditt et nytt, oppdatert og designet preg. Vi brenner for design og kvalitet og ønsker å kunne tilby våre kunder et utvalg stoler som passer alle budsjetter. Hvis du er interessert i å bytte stol til spisebordet men ikke har mulighet til å bruke en formue, tilbyr vi et utvalg billige stoler som er litt enklere, men likevel veldig fine stoler. Men har du et litt større budsjett, har vi virkelig fine stoler på en litt mer eksklusiv måte. Uansett kan du finne stoler i vårt sortiment som både er behagelige å sitte på og vakre å se på. Som kunde hos oss skal du føle deg trygg og sikker på ditt valg om å kjøpe stoler på nett hos oss i Sofas & more.

 

Spisestoler

Vakre stoler, stilige stoler, kvalitetsstoler osv.

Før du kjøper spisestoler er det viktig å tenke gjennom hvilken funksjon du anser som den viktigste, og hvordan stolene er ment å fungere rundt et bord. Leter du etter komfortable stoler til spisebordet, er stilen og designet det viktigste eller er det prislappen som utgjør valget av stol? Uansett er det viktig å tenke gjennom kjøpet av stoler. I vårt sortiment finner du polstrede, myke og komfortable stoler samt mer pene, stilige og lette stoler designet i ulike tresorter. Du har også mulighet til å kjøpe individuelle stoler samt hele spisegrupper. Uansett om du er ute etter å supplere ditt nåværende spisebord med nye stoler eller ønsker å investere i en helt ny spisegruppe, finner du et bredt utvalg i vårt sortiment.

 

Hvor mye bør spisestoler koste?

Billige stoler, rimelige spisestoler, eksklusive stoler m.m.

Oppdatering av en hel spisegruppe kan bety en betydelig investering, men det er også mulighet for å investere i et tilfredsstillende design uten at det må koste skjorta. I vårt sortiment finner du billige stoler og rimelige spisestuestoler samt mer eksklusive stoler i kvalitetsmaterialer. Det som er greit å tenke på før du kjøper stol er hvordan din nåværende bosituasjon ser ut. Kanskje er det slik at du snart skal flytte og trenger å oppgradere de stolene du allerede har, eller er du lei stilen din og vil investere i et nytt design? Hvilke behov har du, og hvordan vil du at stolene skal føles? Husk at stoler er en effektiv måte å oppdatere følelsen til en hel spisegruppe på, og at det ikke alltid er slik at stolene trenger å være laget av samme tresort som bordet eller at til og med de samme stolene trenger å være rundt samme bord. Det kan skape en fin dynamikk hvis forskjellige stoler plasseres ved samme bord.

 

Stil og design

Skandinavisk stil, høy komfort, materialvalg m.m.

En spisestol skal kunne passe inn med resten av interiøret i hjemmet, men det kan også fungere like godt å få stolen til å skille seg ut ved å velge noe helt annet enn spisebordet du har hjemme. Uansett stil, bør vårt brede utvalg på nett hos Sofas & more gi deg muligheten til å finne ditt valg av spisestol. Vi har mange stoler i skandinavisk stil med naturmaterialer og lyse farger, men vi tilbyr også stoppede spisestoler med høy komfort samt eksklusive materialvalg til høy kvalitet. Test gjerne AR-funksjonen vår via mobiltelefonen din og plasser stolen du har valgt ved siden av ditt nåværende spisebord hjemme for å få et bilde av hvordan stolen og bordet kan passe sammen.

Kjøp stoler på nett

Når du kjøper stoler hos oss i Sofas & more kan du føle deg helt trygg. Uansett om du er ute etter spisestoler, kjøkkenstoler eller spisestuestoler i ulike former og prisklasser, skal handleopplevelsen din hos oss være inspirerende, trygg og sikker!

"
BEAU Stol Brun
BEAU Stol Brun
13
3098,-
2693,-
Svart
BLISS Stol Svart
BLISS Stol Svart
Kod: ute-20
Grön Ljusgrå Gul Svart
WOODS Stol Brun
WOODS Stol Brun
9
Svart
BEAU Stol Svart
BEAU Stol Svart
13
BrunNatur
SELINE Stol Mole
SELINE Stol Mole
11
Beige
Logg inn