Antall treff:

Chesterfieldsofaer

En Chesterfield-sofa er et klassisk britisk ikon preget av tidløst og eksklusivt design. Hos oss finner du flere varianter av Chesterfield-sofaer! Ekte Chesterfield-sofa har like høye armlener som de har rygg. Sofaene er svært detaljrike med dypt sydd rygg – og spikrede nagler rundt armlenene. Søker du på sofa chesterfield, finner du produktene hos oss. Chesterfield-sofaer er vakre og tidløse.  Uansett om du er på jakt etter en Chesterfield-sofa i skinn eller har søkt på chesterfield sofa fløyel, har vi et bredt sortiment i varierende prisklasser, slik at alle kan finne sin favoritt. Gå heller ikke glipp av å se på klassikerne våre  2-4-seters sofaerog andre skinnsofaer.

Valg av Chesterfield-sofa

Ofte når vi velger møbler er det lommeboken som regjerer, men uansett om du er ute etter en solid Chesterfield-sofa eller en liten Chesterfield-sofa som passer bedre til den mindre lommeboken, har vi ikke spart på designet vårt. Hos oss finner du store designede Chesterfield-sofa samt mindre billige Chesterfield-sofa, alltid med et høyt designinntrykk. Går du med tanker om å kjøpe en sofa eller sofagruppe i Chesterfield-modellen, bør du ta utgangspunkt i budsjettet og dine ønsker. Skal du komplettere sofaen din med en lenestol og eventuelt fotskammel – eller kun en enslig 3-seters Chesterfield-sofa? Uansett hva du foretrekker, finner du Chesterfield-sofaer av høy kvalitet i vårt sortiment – og som vanlig til lave priser. 

Ulike sofaer er også laget for ulike formål. Skal du innrede et sosialt rom, bibliotek eller kanskje en hall – så kan vi på det varmeste anbefale en Chesterfield-gruppe. Er du derimot ute etter en TV-sofa og i tillegg har mindre barn, så kan det hende du trenger flere seter og høyere rygg.

 

Chesterfield-sofaer i skinn eller stoff?

De fleste Chesterfield-sofa er dekket av skinn, og oftest i brunt, svart eller "okseblod". Men det finnes også varianter innen stofftrekk. Fordelen med en Chesterfield-sofa i stoff er at den skaper et varmt og koselig inntrykk. Ofte til en betydelig lavere pris også. Det vanligste er tross alt at det britiske ikonet er kledd i et pent, litt slitt skinn – som gir et maskulint og eksklusivt uttrykk. En skinnsofa som denne er også veldig enkel å rengjøre og har ved hjelp av litt vedlikehold veldig lang levetid.

Kjøp Chesterfield-sofa

En Chesterfield-sofa er en klassisk og tidløs sofa med mange detaljer – og som oftest også en meget høy kvalitet. Våre Chesterfield-sofaer har et eksklusivt design med pikerte rygger og armlener, samt nagler på både sete og armlener. Alt for å gi et eksklusivt og solid utseende.


Handle Chesterfield-sofa på nett

Å handle sofaer og møbler hos Sofasandmore.no er trygt, enkelt og praktisk. I vårt sortiment finner du et bredt utvalg av sofaer. Se deg rundt og la deg inspirere av våre vakre Chesterfield-sofaer. Lagervarer leveres innen 2-7 dager og vi tilbyr flere ulike betalingsalternativer slik at du kan velge en betalingsmåte som passer deg. Ønsker du å betale for sofaen din i avdrag, vil du se avdragsalternativene under hver artikkel. Hvis du heller vil kjøpe nå og betale senere, er det alternativet selvfølgelig også tilgjengelig. Vi ønsker at din kjøpsopplevelse hos oss i Sofas & More skal være enkel, oversiktlig og inspirerende. Har du spørsmål er du selvfølgelig velkommen til å kontakte vår kundeservice eller chatte med vår chat-funksjon som er åpen hele døgnet.

"
Logg inn