Antall treff: 27

Hjørnesofaer

Hjørnesofaer er et fantastisk tillegg i en stue hvis du trenger mange sitteplasser og samtidig ønsker å plassere sofaen på skrå i et hjørne. Det er lett å tenke at disse sofaene umiddelbart vil bli svært uhåndterlige og tunge, men det finnes også modeller for deg som er på jakt etter en liten hjørnesofa eller for deg som er på jakt etter en hjørnesofa med sjeselong. Har du et veldig stort rom og ønsker å fylle det med en stor hjørnesofa, finnes det også et stort utvalg av hjørnesofaer for deg! En klassisk hjørnesofa vil aldri gå av moten. Ønsker du å innrede smart og skape en åpen og innbydende følelse i stua , er en hjørnesofa et godt valg. Her har vi samlet alle sofaer som har hjørneseksjon. Det kan være alt fra tradisjonelle rette hjørnesofaer, til litt mer moderne varianter med divaner og åpne ender, såkalte divansofaer

Våre hjørnesofaer

Liten hjørnesofa, stor hjørnesofa, billig hjørnesofa osv.

En hjørnesofa er en klassisk sofa som er enkel å møblere med og gir mange sitteplasser. Vårt sortiment inneholder hjørnesofaer i flere forskjellige størrelser og varianter. Har du et stort rom og trenger mange sitteplasser, men samtidig har et lite budsjett, har vi billige hjørnesofaer som kan passe deg. Det er mulig at du snart skal flytte og vil ha et litt mindre område, men likevel ikke ønsker å redusere antall seter i sofaen, da kan en litt mindre hjørnesofa være veien å gå for deg. I vårt sortiment finner du både små hjørnesofaer og store hjørnesofaer. Er du på jakt etter en hjørnesofa med sjeselong, har vi et bredt utvalg av disse variantene også, velg blant de mange fargene og funksjonene. Det er mange valg av hjørnesofaer, og det er viktig ikke bare å fokusere på antall sitteplasser, men også å tenke gjennom valg av farger, materialer osv. Vi tilbyr blant annet hjørnesofaer i skinn, rette sofaer med tilhørende hjørneseksjon og hjørnesofaer med divan. 

Kjøp en vendbar hjørnesofa hvis du er usikker

En hjørnesofa kan være vendbar, det vil si at du velger om sofaen skal monteres som høyre- eller venstrehendt. Du kan også endre dette over tid, noe som er praktisk hvis du ønsker å pusse opp eller flytte på hjørnesofaen din i fremtiden. For å finne ut om hjørnesofaen er vendbar bør du lese produktbeskrivelsen hvor det alltid står om hjørnesofaen er vendbar eller ikke. 

Kvaliteten på våre hjørnesofaer

Vi produserer nesten alle hjørnesofaene våre selv, noe som betyr at vi har kontroll over hele produksjonsprosessen og kan kutte ut alle mellommenn. Derfor koster en hjørnesofa hos oss betydelig mindre enn de du finner i tradisjonelle møbelbutikker. Er det noe som er viktig for oss så er det kvaliteten på sofaene våre og det sparer vi aldri på. Du kan derfor stole på at kvaliteten på våre hjørnesofaer ikke er dårligere bare fordi prisen er lavere, snarere tvert imot.

 

Kjøp hjørnesofa

Hos oss i Sofas & More er det enkelt og trygt å kjøpe hjørnesofa på nett. Enten du leter etter en liten hjørnesofa, en stor hjørnesofa eller en billig hjørnesofa, er vi her for å veilede deg i ditt kjøp. Vi sender våre hjørnesofaer med raske leveringer og du har selvfølgelig mulighet til å betale ditt kjøp på avbetaling om ønskelig. Du kan legge inn bestillingen på din hjørnesofa og betale senere. Har du spørsmål er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice. Vi gjør alt vi kan for at du skal bli fornøyd med kjøpet, og selvfølgelig skal handlereisen din være både inspirerende og enkel!

"
Logg inn