Antall treff:

Fløyelssofaer

Sofa fløyel! Fløyel, fløyel, fløyel! Fløyel er et eksklusivt materialevalg som utstråler luksus, kvalitet og trendbevissthet, noe som gjør det perfekt for en sofa. Ofte kombineres denne fantastiske stoffkvaliteten med et vakkert og tidløst design, og våre  sofaer er intet unntak. Velg og vrak blant våre fløyelssofaer i eksklusive design til våre uslåelige priser. Ønsker du også å skape et luksuriøst og elegant hjem, kan vi på det varmeste anbefale en vakkersofai fløyel.
 

Sofaer i fløyel

Dyp fløyelssofa, liten fløyelssofa, myk fløyelssofa osv.

Det er mange ulike valg og muligheter for en sofa i det eksklusive materialet fløyel. I vårt sortiment kan du velge mellom å kjøpe en dyp sofa i fløyel, eller om du heller vil lete etter en veldig myk sofa, kan du også få den i det luksuriøse materialet fløyel. Det er mange muligheter, og for å få en sofa som er best tilpasset dine behov er det viktig at du tenker gjennom hvordan du vil ha sofaen din , om du vil ha en stor sofa, en liten sofa, en dyp sofa osv. Alle disse variantene er tilgjengelige i det populære tekstilvalget fløyel. Har du et mindre budsjett og ikke har mulighet til å investere i en litt mer eksklusiv fløyelssofa, inneholder vårt sortiment billige fløyelssofaer som er tilpasset de med litt mindre budsjett. Bruk vår filtreringsfunksjon på siden vår og filtrer frem ditt sofavalg fra våre fløyelssofaer blant våre populære serier som Ancona, Djursholm og Bolund eller se på antall sitteplasser du ønsker. Vi tilbyr et bredt utvalg av seter til fløyelssofaen din fra 2 seter til 6 seter.

Når det gjelder tekstilvalg, er det ikke alltid lett å skille hva som er hva. Når det gjelder fløyelssofaer, er det en viss forskjell på en fløyelssofa og for eksempel en plysjsofa. En fløyelssofa har veldig korte, fine, små fibre, noe som gjør materialet veldig glatt og mykt, samtidig som det kan føles veldig tungt og sterkt, mens en sofa i for eksempel plysj eller velur har lengre fibre. For en fløyelssofa bestemmer luggen på stoffet også retningen på fibrene, og hvordan lyset da faller på disse bestemmer hvordan stoffet ser ut og føles. Når du kjøper en sofa i fløyel kan det være greit å tenke på at utseendet på stoffet vil tilpasses i forhold til lys og hvordan du håndterer stoffet, litt avhengig av hvordan luggen håndteres vil utseendet variere.

 

Kjøp sofa fløyel

Uansett om du som kunde er på jakt etter en stor fløyelssofa, en mindre versjon eller en billig fløyelssofa, skal du føle deg trygg på ditt sofakjøp på nett hos oss. Vi er her for å veilede deg med kjøpet. Din handletur skal være enkel, inspirerende, trygg og effektiv. Våre sofaer leveres med raske leveranser, ofte med en leveringstid på 2-7 dager. Du har selvfølgelig også mulighet til å betale på avdrag for kjøpet hos oss. Du kan legge inn bestillingen og betale senere. Har du spørsmål eller lurer på noe i forbindelse med kjøpet ditt, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice.

"
MANHATTAN 3-seter Lys grå
MANHATTAN 3-seter Lys grå
9444,- 15519,-
MANHATTAN Divansofa Venstre Mørk grå
MANHATTAN Divansofa Venstre Mørk grå
TYLÖSAND 3-seter Velvet Green
TYLÖSAND 3-seter Velvet Green
12819,- 17274,-
Logg inn