Antall treff: 151

Oppbevaringsmøbler

Hos oss finner du et bredt utvalg av lekre oppbevaringsmøbler til stuen i mange forskjellige stiler og modeller. Handle vitrineskap, TV-benker, sidebord, hyller og speil online hos Sofas & more!

Hva du skal oppbevare

Start med å tenke på hva du vil oppbevare. Er det mange eller få ting? Hvilken størrelse er tingene? Hvor lenge skal de oppbevares der? Har du for eksempel mye å oppbevare kan det lønne seg å investere i et vitrineskap hvor du får plass til mange ting. Hvis du har mindre oppbevaring, kan en TV-benk eller et sidebord være å foretrekke.

 

Hvor skal møblene stå?

Sjekk også om du vil at oppbevaringsmøblene skal henge på veggen eller stå på gulvet. Hvis det skal plasseres på gulvet, skal det stå midt i rommet eller mot en vegg? Plasseringen kan være avgjørende for hva slags oppbevaringsmøbler du ender opp med å bestille dersom du ønsker at de skal passe inn i resten av innredningen din.

 

Skal det som er oppbevart være synlig eller ikke?

Tenk også over om du vil at tingene du oppbevarer skal være synlige eller ikke. Er det interiørdetaljer du liker å vise frem, skal de skjules eller spiller det kanskje ingen rolle? Uansett hva du har i tankene har vi oppbevaringsmøbler som lar dine fantastiske detaljer skinne i det fri som hyller og sidebord, men også møbler med skuffer og dører som kan lukkes som TV-benker og vitrineskap.  

 

Speil er både funksjonelle og estetiske

Speilet er et møbel som har gått fra å fylle en funksjon til også å være estetisk tiltalende for øynene. Leter du kun etter et funksjonelt speil, et som fungerer som en interiørdetalj eller begge deler? Vårt håp er å kunne tilby noe for enhver smak, derfor finner du speil i flere ulike modeller og størrelser blant vårt utvalg, enten du ønsker et lite speil på bordet eller et helspeil til å lene seg mot veggen.

MEMO Skrivebord 120 Svart/Naturlig
MEMO Skrivebord 120 Svart/Naturlig
Outlet
29
WOODY Sidebord Lavt
WOODY Sidebord Lavt
17
WOODY Sofabord
WOODY Sofabord
16
6069,-
5124,-
BEAU Benk Brun
BEAU Benk Brun
6
4719,-
4448,-
WOODY TV-benk
WOODY TV-benk
11
6069,-
5394,-
Logg inn