Antall treff:

Luggteppe

Ønsker du å kjøpe et nytt ryeteppe til absolutt beste pris og kvalitet, har du funnet rett sted. Her finner du et bredt utvalg stilige ryetepper i ulike farger, størrelser og kvaliteter. En rye er et populært og verdsatt teppe som igjen har blitt utrolig populært i Norge. Modellen antas å ha oppstått allerede på 1400-tallet og i dag finner du et ryeteppe i nesten alle hjem. En ekte teppeklassiker som aldri kan gå av moten.

Hva er forskjellen mellom de ulike modellene?

Du kan finne ryetepper i en rekke design, kvaliteter og nyanser. Som med så mange andre typer tepper er også pris og kvalitet forskjellig. Ønsker du naturlige materialer, som bomull eller silke, er prisen ofte høyere. Velger du derimot et syntetisk ryeteppe, er prisen ofte betydelig lavere. Kvaliteten trenger imidlertid ikke være dårligere bare fordi prisen er lav. En maskinvevd rye i polypropylen kan være like bra som en håndknyttet bomullsrye. Noe som imidlertid skiller seg ut, er ofte mengden materiale. Jo flere tråder og jo tettere ryeteppe du velger, påvirker også prisbildet.

Soft Lyx er et fantastisk mykt ryeteppe

Vårt eksklusive ryeteppe kalt Soft Lyx er er tykt, tett og utrolig mykt ryeteppe. Teppet finnes i en lang rekke farger - så enten du er på utkikk etter et rosa eller hvitt ryeteppe, finner du det i Soft-serien. Og akkurat som navnet tilsier, er det utrolig mykt og behagelig å gå på. Teppet har også litt glans i seg, som gir en fin glans.

Fornyer hjemmet ditt enkelt og billig

Vi føler oss alle bra av en liten forandring i livet nå og da. Og ofte er det faktisk nok med noe så enkelt som å endre innredningen på soverommet eller stua. Å oppdatere utseendet i rommet med noen nye tekstiler trenger slett ikke koste mye – men kan likevel bringe litt glede inn i hverdagen. For du føler deg selvfølgelig litt bedre hvis du føler deg komfortabel hjemme. Og den absolutt enkleste måten å endre rommets karakter på er ved hjelp av et nytt teppe. Og hvem vet – kanskje det er med et nytt ryeteppe. 

"
TODD Ryeteppe 200 Creme
TODD Ryeteppe 200 Creme
2290,- 2693,-
Logg inn