Antall treff:

Tepper

Pynt med et koselig teppe! Hos oss finner du et bredt utvalg stilige tepper og rimelige ull-, bomull- og viskosetepper. Å kjøpe teppe kan noen ganger være litt vanskelig, og vi er her for å hjelpe deg med kjøpet, for hva er en ny sofa   eller myk og behagelig  seng, uten et koselig teppe under? Vi synes teppet er en helt fantastisk interiørdetalj som setter tonen for et helt rom. Like opplagt som det er for oss å holde høy kvalitet på møblene våre, er det like opplagt for oss å tilby tepper av høy kvalitet i kvalitetsmaterialer. Å kjøpe teppe på nett skal være inspirerende, trygt og enkelt!

Velg teppe

Koselig teppe, fine tepper osv.  

Prøv å finne en stil og størrelse som passer for akkurat ditt teppe. Kanskje du har en mørk og moderne sofa og føler at du trenger litt lys i rommet, og derfor ønsker å matche det med et litt lysere teppe? Eller har du en stor sofagruppe og trenger noe rustikt og solid i form av et teppe for å fylle rommet mer? Start med å finne riktig stil, deretter farge og til slutt størrelse på teppet. Et tips er å velge et stort og solid teppe. Velger du en teppestørrelse som er for liten, er det stor risiko for at det ser litt strippet ut. For å oppnå den varme og innbydende følelsen anbefaler vi virkelig at du bruker noen ekstra hundrelapper på teppet ditt og kjøper en størrelse større enn det opprinnelig var tenkt. Det er en avgjørelse du sjelden angrer på når du først ser forskjellen. Våre tepper er tilgjengelige i mange forskjellige farger og størrelser, vennligst bruk vår filtreringsfunksjon for å filtrere ditt valg av teppe.

Det er selvsagt annen innredning, samt begrensninger i mål og budsjett å ta hensyn til ved valg av teppe, men ellers er det opp til deg og din smak å velge teppe. Leter du etter et skimrende viskoseteppe som matcher fløyelssofaen, eller kanskje et mykt og kosete ryeteppe? Generelt kan man ellers si at man lettest velger et teppe med tanke på annen innredning, som sofa eller spisebord. Har du en klassisk sofagruppe passer den godt sammen med et stort og klassisk ullteppe. Har du en mindre og mer moderne versjon av divansofaen – så gjør kanskje et teppe i bomull eller et ryeteppe seg bedre. Vårt håp er at uansett hvilken type produkt du leter etter, vil du kunne finne det i vårt utvalg av rimelige tepper.

Kjøp teppe på nett

Hos Sofas & more kan du handle tepper på nett på en sikker, praktisk og enkel måte. Vår ambisjon er at din kjøpsopplevelse skal være helt problemfri, samtidig som du skal bli inspirert og enkelt kunne navigere deg gjennom vårt store utvalg av tepper. Ofte har du levering innen et par dager, da vi sender alle lagervarer direkte. Vi tilbyr selvfølgelig flere ulike betalingsalternativer for kjøpet ditt, for eksempel hvis du ønsker å betale på avdrag, vil du se de ulike avdragsmulighetene under hvert produkt. Ønsker du å gjennomføre kjøpet og betale på et senere tidspunkt, er det også mulighet. Vi håper at vi har et valg som passer dine ønsker. Våre tepper er av høy kvalitet og finnes stort sett i flere forskjellige størrelser og farger. 

"
BADEROMSMATTE Beige
BADEROMSMATTE Beige
641,-
Logg inn