Antall treff:

Wilton-teppe

Her finner du et bredt utvalg stilige Wilton-tepper. Skal du fornye hjemmet ditt og ser etter et nytt teppe, er et Wilton-teppe et veldig godt alternativ. Det er et lettstelt maskinvevd teppe med kort lugg som er mykt og behagelig å gå på. De fleste av våre Wilton-tepper er vevd i Europa og er av meget høy kvalitet. Velg mellom både moderne og klassiske Wilton-tepper nedenfor.

Hva er et Wilton-teppe?

Et Wilton-teppe er et maskinvevd teppe som er veldig slitesterkt. Teppet har limt hard bakside som gir stabilitet og hjelper teppet å ligge flatt på gulvet. Et Wilton-teppe har en kort lugg, i motsetning til et ryeteppe, som har en høyere lugg. Den tette korte luggen gir deg et fyldig og mykt teppe som er fantastisk behagelig å gå på.

Tenk på følgende når du kjøper et Wilton-teppe

Vi anbefaler alle våre kunder å kjøpe et teppe i passende størrelse. Og som oftest er det en størrelse større enn det man opprinnelig trodde. Et stort Wilton-teppe skaper en koselig følelse og gir rommet en lyddempende effekt. For det meste fungerer det helt fint med målene 160 x 230 cm. Det er et mål som passer godt til de fleste stuer. Men mange tepper kan også bestilles som 200 x 300 cm for alle som ønsker et skikkelig stort teppe. Siden alle Wilton-tepper har limt bakside, kan de ikke brettes, men kun rulles sammen. Som med alt annet tilbyr vi 365 dagers retur hvis du etter all sannsynlighet ikke er fornøyd med ditt nye Wilton-teppe.

"
Logg inn