Antall treff:

Sengegavler

Her finner du stilige hode- og sengegavler til våre kontinentalsenger. Velg mellom glatte, dypt sydde og pikerte hodegavler. Det er selvfølgelig fullt mulig å bruke sengegavlene våre også til andre senger enn de du finner i vårt sortiment. Velg mellom en rekke forskjellige størrelser, farger og modeller. Enten du ønsker en lav sengegavl, polstret sengegavl, tynn sengegavl eller billig sengegavl, finner du det hos Sofasandmore.no. Hos oss kan du bestille stoffprøver, som kan gjøre det lettere for deg å ta en avgjørelse om du vil kjøpe sengegavl eller ikke.

Sengegavlene våre

En sengegavl er et vakkert soveromsmøbel som skaper en koselig følelse med høy hyggefaktor på soverommet ditt. Skal du kjøpe ny seng, synes vi absolutt du bør komplettere den med en stilig sengegavl. Det gir et fint helhetsinntrykk og er penger godt investert etter vår mening.

Med eller uten nakkeputer?

Mange sengegavler kan suppleres med nakkeputer. Fordelen med nakkestøtten er fremfor alt om du vanligvis sitter i sengen og leser, da kan det være behagelig med en god nakkestøtte. Med nakkeputer til sengegavlen får du i tillegg til god støtte også et litt mer livlig inntrykk på soverommet. Mye handler imidlertid om smak og behag – noen synes det er stilig og behagelig, andre ikke.

Sengegavl i stoff eller skinn?

I vårt sortiment finner du sengegavler i både stoff og skinn. Blant våre stoffvarianter finner du et bredt utvalg av farger, slik at du enkelt kan matche din nye eller eksisterende seng. Velger du en sengegavl i skinn, matches den enkelt og tar seg godt ut på de fleste soverom. En blanding av materialer gir ofte en deilig og litt vågal følelse.
"
PRIMO 90 sengegavl Rosa
PRIMO 90 sengegavl Rosa
2693,- 4043,-
PAGO 120 Sengegavl Beige
PAGO 120 Sengegavl Beige
2693,- 4448,-
PAGO 160 Sengegavl Beige
PAGO 160 Sengegavl Beige
3638,- 5394,-