Antall treff:

U-sofaer

Hva er en U-formet sofa? Vel, en U-formet sofa er en av våre største sofamodeller. U-formede sofaer er store, stilige og fremfor alt - utrolig komfortable! U-sofaen er oppkalt etter formen. U-sofaer er formet som en u hvor sofaen har to divaner på hver side og seter imellom. Det er virkelig en sofa for den store familien eller for alle de sosiale anledninger når du vil at alle skal ha en plass. Dette er en perfekt sofa for de som trenger mange og komfortable seter. For fredagskos, filmkvelder og fotballkamper er det vanskelig å finne en bedre type sofa. Familiefreden er endelig reddet, i våre U-formede sofaer er det to divaner som gir alle en favorittplass. Våre U-sofaer finnes også i mange utførelser, dersom du er interessert i en U-sofa i fløyel, en U-sofa i lin osv. da har vi sofaen for deg. Vi går aldri på akkord med design, så enten du er ute etter en billig U-sofa eller en stor U-sofa, har vi flere alternativer på siden vår. Hvis du først og fremst har behov for en stor sofa, ikke gå glipp av å se på våre divansofaer og hjørnesofaer.


Komfortable U-sofaer

En U-sofa er en sofa med doble divaner. Mesteparten av tiden har modellen en åpen ende – som er en større divan, samt en mindre divandel. Dette er den perfekte TV-sofaen, med mange sitteplasser for hele familien. U-sofaen er en av våre mest populære sofaer og den er tilgjengelig i flere forskjellige størrelser og en rekke farger. For de som har plass, vil den U-formede sofaen være en trofast venn i mange år fremover. Den blir satt pris på av mange. U-sofaen er ikke bare et funksjonelt møbel, men også et designmøbel som fanger alles øyne. Hos Sofas & more gir vi aldri avkall på design, men design er vår røde tråd som vi aldri avviker fra.


Hvordan vet du om U-sofaen er høyre- eller venstrehendt?

Står du og ser på sofaen forfra, har du to divaner. Da er det den store divanen som avgjør om din U-formede sofa er plassert til høyre eller venstre. Hvis den største divanen/åpne enden er på høyre side, er sofaen høyrevendt, og omvendt for venstrevendte sofaer. Er du usikker – ikke nøl med å kontakte oss, så hjelper vi deg mer enn gjerne med å velge den rette. 


Hva skiller de ulike U-formede sofaene?

I vårt sortiment er det U-formede sofaer i flere ulike kvaliteter og størrelser. Vårt mål er at uansett budsjett skal du kunne kjøpe en U-formet sofa hos Sofasandmore.no. Alle modellene holder høy kvalitet i forhold til sitt prisbilde. En tommelfingerregel er imidlertid at jo mer penger du betaler for U-sofaen din – jo høyere kvalitet får du. Men til syvende og sist er det dine behov og ønsker som avgjør hvilken U-sofa du velger.

 

Kjøp U-sofa

Når du kjøper en U-formet sofa på nett hos oss i Sofas & more, skal du føle deg trygg. Din kjøpsopplevelse skal være inspirerende, enkel og oversiktlig, og selvfølgelig må gode leverings- og betalingsmåter tilpasses nettopp for deg. Normalt leveres våre lagervarer innen 2-7 virkedager. Har du spørsmål, er du selvfølgelig også velkommen til å kontakte vår kundeservice eller chatte med vår chat-funksjon som er åpen hele døgnet.

"
MONACO PREMIUM U-sofa Venstre Beige
MONACO PREMIUM U-sofa Venstre Beige
MAXIME U-sofa Høyre Beige
MAXIME U-sofa Høyre Beige
35095,- 40495,-
MONACO PREMIUM U-sofa Høyre Beige
MONACO PREMIUM U-sofa Høyre Beige
MAXIME U-sofa Venstre Beige
MAXIME U-sofa Venstre Beige
35095,- 40495,-
MAXIME U-sofa Venstre Hvit
MAXIME U-sofa Venstre Hvit
35095,- 40495,-
LYON U-Sofa Vendbar Hvit
LYON U-Sofa Vendbar Hvit
33745,- 43850,-
MAXIME U-sofa Høyre Hvit
MAXIME U-sofa Høyre Hvit
35095,- 40495,-
MONACO PREMIUM U-Sofa Venstre Hvit
MONACO PREMIUM U-Sofa Venstre Hvit
MONACO PREMIUM U-Sofa Høyre Hvit
MONACO PREMIUM U-Sofa Høyre Hvit
Logg inn