Antall treff: 115

Divansofaer

Er du på jakt etter en divansofa, som er en sofa med divan, så har du kommet til rett sted! Vi har et bredt utvalg av divansofaer. I nyere tid har nok divansofaen blitt vår mest verdsatte sofa med sin høye komfort og innbydende følelse. Våre divansofaer kommer i flere forskjellige størrelser, farger og former - så du kan garantert finne mer enn én favoritt i vårt sortiment. Uansett om du er på jakt etter en liten divansofa eller om det er slik at en stor divansofa passer bedre til din plass, kan du hos oss finne divansofaer etter dine ønsker. Hvis du i stedet ønsker å krype inn i en dyp divansofa hvor dybde er viktigere enn størrelse, kan du filtrere den ut i menyen vår. I mange tilfeller er det også lommeboken som avgjør vårt valg av sofa, er du på jakt etter en billig divansofa har vi den for deg også. Hvis du i stedet ser etter en sofa med både divan og åpen ende, kan du også bla gjennom våre U-formede sofaer ved å filtrere søket ditt. Vi har også et stort utvalg av hjørnesofaer i vårt sortiment som ligner veldig på divansofaer.

Sofa med divan

Divansofa, liten divansofa, stor divansofa, etc.

Sofaer med divaner har lenge vært veldig populære og er det fortsatt. Divansofaen har mange fordeler og fremfor alt har den blitt satt pris på for sin gode komfort. Våre sofaer med divan finnes i flere forskjellige størrelser, farger og modeller. 

Hvordan vet du om divansofaen er høyre- eller venstrestilt?

Står du foran sofaen og ser på den, er det posisjonen til divanen som er avgjørende. Hvis sofadelen er på venstre side, er sofaen venstrestilt og omvendt for høyre. Er det to divaner, er det den største som avgjør. Er du det minste usikker, ikke nøl med å ringe oss så hjelper vi deg med å velge riktig divansofa til hjemmet ditt. 

Sofa i stoff eller skinn?

I vårt sortiment finner du divansofaer i både stoff og skinn. Hva som passer deg best avhenger helt av dine egne preferanser. Er du først og fremst ute etter en billig divansofa anbefaler vi stoff, da skinn vanligvis koster litt mer. Samtidig har skinn mange fordeler, blant annet at det er veldig enkelt å holde en skinnsofa ren. Stoffsofaer er derimot mykere i materialet og litt koseligere.

Kjøp divansofa

Vi synes du bør tilpasse størrelsen på sofaen til stuen din. En sofa med divan eller åpen ende fungerer veldig bra inntil en vegg, så du kan bygge sofaen som en hjørnesofa. Med smarte møbler får du et luftig, innbydende og åpent inntrykk i stuen. Et annet viktig aspekt å vurdere er budsjettet ditt. Vi har divansofaer i flere ulike prisklasser – alt for at du skal finne en sofa som passer deg og dine behov.

Når du kjøper din divansofa på nett hos oss på Sofas & More, skal du oppleve en fantastisk kjøpsopplevelse og føle deg trygg med kjøpet. Våre lagervarer leveres innen 2-7 dager og du har selvfølgelig muligheten til å velge mellom flere ulike betalingsalternativer. Ønsker du å betale i avdrag for kjøpet av divansofa, er det en mulighet, og du har også muligheten til å kjøpe nå og betale på et senere tidspunkt. Alt for å passe ditt valg av opplegg. Har du spørsmål er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice.

"
TYLÖSAND Divansofa Høyre Beige
TYLÖSAND Divansofa Høyre Beige
20
MONACO Premium Sofa Høyre Beige
MONACO Premium Sofa Høyre Beige
13
MAXIME Sofa Høyre Beige
MAXIME Sofa Høyre Beige
15
Grå
ANCONA Sofa Høyre Beige
ANCONA Sofa Høyre Beige
22
Beige
MILFORD Sovesofa Divan Right Beige
MILFORD Sovesofa Divan Right Beige
12
Beige
Logg inn