Antall treff:

Bomullstepper

Et bomullsteppe er en fantastisk rimelig interiørdetalj som har blitt veldig trendy. Og ser vi på de siste teppemessene, ser trenden ut til å vokse seg enda sterkere. De fleste tepper går i et marokkansk-inspirert mønster som er lett å matche. Fargeskalaen er ofte litt kjedelig med et utvasket utseende. Er du på jakt etter en rimelig og trendy interiørdetalj kan vi anbefale et bomullsteppe på det varmeste.

Stilig, trendy og rimelig

Mesteparten av tiden er den nyeste moten veldig dyr og eksklusiv. Med bomullsteppene er det annerledes – her er det et trendy teppe for alle budsjetter. Vi kan stolt vise frem et bredt utvalg av de nyeste teppetrendene, også til utrolig lave priser. Vår teppekolleksjon er tilgjengelig i et bredt utvalg av farger med mønstre som er enkle å matche.

I hvilke rom passer et bomullsteppe?

I alle rom vil vi gjerne si. Uansett om det er kjøkkenet, spisestuen eller soverommet som trenger et løft, er bomullsteppet perfekt på gulvet. Teppene er tynne og lette å plassere i en klassisk modell med frynser. Flere av våre bomullstepper finnes både som gangtepper og stuetepper. Det gjør det enkelt for deg å skape en helhet i hjemmet. 

Vanskelig å velge farge?

Ikke noe problem. Vi har åpent for kjøp 365 dager. Så hvis det skulle gå helt galt hjemme, kan du enkelt sende varen tilbake til oss. Så hvis du drømmer om et hvitt bomullsteppe, synes vi du bør gå for det. Uansett skader det ikke lommeboken like mye å skifte teppe hvis du blir lei. Håper du kan finne din nye favoritt blant våre bomullstepper.

"
BADEROMSMATTE Beige
BADEROMSMATTE Beige
641,-
BADETEPPE Rust
BADETEPPE Rust
Madam Stoltz
641,-
HÅNDVEVT Teppe Grå
HÅNDVEVT Teppe Grå
3098,-
Logg inn