Om Sofas & more

 

Historien om Sofas & more.

La oss presentere historien som ligger bak et helt nytt konsept i en tradisjonell bransje. Historien om møbelfabrikken som ble en butikk – tilgjengelig for alle.

Alt startet med en idé om å la svenske forbrukere slippe kostbare mellomledd og i stedet få handle direkte fra fabrikken. En visjon som oppsto i takt med at produktkvaliteten ble stadig dårligere og valgmulighetene stadig færre. Vi ønsket å se en endring. Målet vårt ble å tilby møbelkundene en høyere kvalitet i forhold til prisen. Og det var slik alt startet.


Sofaen Dover, sofabordet Noma og lenestolen Gigi.

Gjennom årene har vi produsert tusenvis av sofaer, senger og polstrede møbler. Våre tidligere kunder, som var møbelkjeder rundt omkring i Sverige og Europa, har blitt erstattet av privatpersoner og bedrifter. I dag er produksjonen spredt rundt om i Europa og Asia, men vi har også et svensk kontor i Norrköping. Her administreres hele nettvirksomheten vår, samt omlastingslageret som er til for å forkorte leveringstiden til sluttkundene. Virksomheten har vokst jevnt siden 2012, da nettbutikken til Sofas & more ble lansert i Sverige. I dag er vi rundt tjue personer på kontoret som jobber med blant annet nettbutikken, lager, produktutvikling og kundeservice.

 

Vår visjon og forretningsidé.

Å selv designe, produsere og selge møbler av høy kvalitet til markedets beste priser – direkte til forbrukeren uten mellomledd. Vi jobber for at hver kunde skal bli positivt overrasket over komforten, servicen og kvaliteten.


Roberto Mazzarella, administrerende direktør for Sofas & more.

Fordelene med å handle direkte fra fabrikk.

Vi tror på enkelhet, konkurransedyktige priser og høy kundetilfredshet. Vi er overbevist om at den beste veien til å oppnå dette er å unngå så mange mellomledd som mulig. Du har sikkert hørt uttrykket «jo flere kokker, desto mer søl». Møbler er ikke et unntak fra den regelen. Når en kunde kjøper et møbel, finnes det vanligvis en produsent, agent, forhandler, lagervirksomhet og til slutt en sluttkunde. Vi hopper over alle dyre mellomledd og forkorter avstanden mellom produsent og sluttkunde. Resultatet blir et bedre og billigere produkt.

I tillegg til høy kvalitet ønsker vi å levere et produkt som er produsert på en ansvarlig måte, funksjonelt og fylt med kjærlighet. Møbler er vår lidenskap, og vi brenner for det vi gjør. Vi tror og håper at det gjenspeiles i produktene våre.

Vil du vite mer om Sofas & more?

I løpet av den relativt korte tiden vi har jobbet med nett og direktesalg til forbrukeren, har interessen for virksomheten vår vært stor. Flere av landets større aviser har viet oppmerksomhet til konseptet vårt. Vi forteller gjerne mer om visjonene våre til alle som er interessert. Ta gjerne kontakt med kundeservice, service@sofasandmore.no, så sørger de for at dere kommer i kontakt med rett person.

Sofas & more

Malmgatan 5

602 23 Norrköping

Sverige

Telefonnummer: +46 11 470 76 76

Logg inn