Antall treff:

Kontinentalsenger

Hvis du leter etter en ny kontinentalseng, har du kommet til rett sted! For visste du at du faktisk sover så mye som en hel tredjedel av livet ditt? Det har vi tenkt mye på. Derfor har vi valgt ut et komplett utvalg av kontinentalsenger som ikke bare er veldig komfortable, de er også utrolig rimelige og gir kroppen din alle de forholdene den trenger for en skikkelig god natts søvn. 

Fordelene med en kontinentalseng fra Sofas & More

De siste årene har kontinentalsenger blitt utrolig populære. Sengen kjennetegnes av at den består av en eller to fjærbunner og doble madrasser. En mellommadrass og en sengemadrass. Fordi sengene er bygget med et dobbelt lags fjærsystem gir de meget god og fleksibel liggekomfort. Noen kontinentalsenger har også soneinndeling, som gir ekstra komfort. En annen fordel med en kontinentalseng er at både mellom- og overmadrass dekker hele liggeflaten, noe som gjør at du ikke får noen ubehagelige skjøter i midten av sengen.

Velg riktig størrelse for sengen din

Våre kontinentalsenger kommer i størrelsene 120, 140, 160 og 180. For de som er høye og ikke bare bryr seg om selve bredden på sengen, har vi også et utvalg litt lengre kontinentalsenger med lengde 210 cm. Hvis du ikke er sikker på hvilken størrelse eller modell du ønsker på sengen din, har vi satt sammen en sengeguide for våre mest populære senger som kan være med på å lette valget ditt. Sengeguiden vår finner du ved å klikke her

Hva er soneinndeling?

Soneinndeling betyr at fjærsystemet til kontinentalsengen varierer i hardhetsgrad over overflaten. Fordelen med dette er at du får bedre støtte til kroppsdelene der du vanligvis veier litt mer, for eksempel hoftepartiet. Ikke alle kontinentalsenger har noen soneinndeling, men det er i hovedsak modellene som holder en litt høyere kvalitet. Vår Ängelholm kontinentalseng har for eksempel en 5-soneinndeling, som gjør at mellommadrassen er delt inn i fem ulike soner og hardhetsgrader som gir ekstra høy komfort.

Våre kontinentalsenger finnes i flere forskjellige prisklasser

I vårt sortiment finner du både billige kontinentalsenger og litt mer eksklusive varianter. Uansett hvilken seng du velger, holder våre modeller høy kvalitet i forhold til prisbildet. Sengene i den litt høyere prisklassen holder imidlertid formen og komforten betydelig lenger, så er du på jakt etter en seng som holder i flere år framover kan det være fornuftig å velge en modell av litt bedre kvalitet. Er du ute etter å kjøpe en billig kontinentalseng til hytta eller gjesterommet kan vi på det varmeste anbefale modellene i den lavere prisklassen.

Kjøp din kontinentalseng online

Kjøp din kontinentalseng online på Sofasandmore.no. Er du usikker og ønsker hjelp til å velge riktig modell, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss for ytterligere hjelp. Vi har kunnskapsrike medarbeidere som kan veilede deg til riktig sengekjøp. Se deg rundt i vårt utvalg blant alle kontinentalsenger.
"
DANVIK 160 Boksseng Beige
DANVIK 160 Boksseng Beige
14844,- 17544,-
Logg inn