Levering

Hjem til deg på dine vilkår.

For oss er det viktig å tilby kundene våre rask og smidig levering, der vi kan imøtekomme kundens unike behov, for eksempel kveldslevering og innbæring. Vi sender produktene våre med Bring.

Vi leverer over hele fastlands-Norge unntatt postnummer 5718 og 5719. Er du usikker på om vi kan levere til akkurat ditt postnummer, send oss en e-post på service@sofasandmore.no eller prøv å legge et produkt i handlekurven. Hvis du ikke kommer videre til trinnet "Betaling og kundeinformasjon", leverer vi dessverre ikke til adressen din.


Bring Hjemlevering til fortau eller tomtegrense

Med Bring Hjemlevering til fortau/tomtegrense får du din vare levert så nære din adresse som leveransebilen kan kjøre. Du har selv ansvar for å bære inn din vare fra fortau/tomtegrense. Pass på å kontrollere varen for skader.

Når Bring har mottatt varen fra oss så du få en sms der du velger dag og et tidsintervall som passar deg best, ut i fra Brings leveransekalender. På leveringsdagen får du en sms 30 minutter før din levering vil skje.. Pass på att det er noen hjemme som kan ta imot varen. Om varen står på en lastepall kan denne komme til å bli satt igjen.


Møbelleveringer.

Når du kjøper større møbler, leveres møblene i følgende fire trinn:

  • Ordren plukkes, og transporten bestilles.

  • Før levering får du SMS-varsel fra transportøren.

  • Levering skjer til inngangsdør/tomtegrense.

  • Kunden bærer inn og monterer produktet.


Når ordren er plukket, vil du motta en e-post med et sporingsnummer for enkelt å kunne følge leveransen din. En eller et par dager senere varsler transportøren deg via SMS om hvordan og når levering skjer. Hvis den foreslåtte dagen eller tidspunktet ikke passer, er det selvfølgelig mulig å kontakte transportøren for å finne en alternativ leveringsdag. Alle leveranser skjer imidlertid på hverdager mellom kl. 07.00–16.00, med visse lokale avvik.

Når det er tid for levering, må du eller et familiemedlem være hjemme for å motta og bekrefte leveringen. Det er viktig å kontrollere at varene er hele og komplette når du mottar dem. Hvis det aktuelle produktet er en sofa eller seng, pakkes alt på en pall, slik at enkelt kan pakke ut møblene og bære dem del for del inn i hjemmet ditt. For større produkter anbefaler vi at dere er to personer som hjelper hverandre.

Mindre forsendelser.

Ved kjøp av mindre forsendelser, som tepper, puter og lignende, leveres disse til nærmeste postkontor. Du vil da motta et SMS-varsel om at pakken er kommet.

Mine sider

Logg inn på Mine sider hvor du kan se din profil, bestillinger, overvåking, rabattkode og dine favoritter.

Logg inn