Antall treff:

Glassbord

For deg som er ute etter å kjøpe et glassbord sofabord, finnes det mange sofabord med glassplater i vårt sortiment. Uansett om du er ute etter et rundt glassbord eller et firkantet glassbord, har vi alternativene for deg. Et glassbord sofabord er en veldig populær interiørdetalj som har blitt mer og mer trendy de siste årene. Et sofabord i glass oppleves ofte som veldig luftig og gir et fint inntrykk i mindre omgivelser, derfor passer et glassbord deg som bor i noe mindre omgivelser. Bruksområdene for et glassbord sofabord er imidlertid svært mange, og selv for deg som bor i store områder er et sofabord i glass nyttig. Bor du stort er et rundt glassbord å foretrekke, men selv et firkantet glassbord sofabord kan være stilig og skape en veldig luftig og trendy følelse i store omgivelser. Vi håper vi har noe for enhver smak og det gjelder også sofabordene våre. For de som elsker glassbord og sofabord med glassplater har vi en rekke fine bord å velge mellom. Glass er også et enkelt materiale å rengjøre og vedlikeholde.  

 

Form på glassbord sofabord

Rundt glassbord, firkantet glassbord, etc.

Før du velger hvilket glassbord sofabord som vil passe hjemmet ditt, er det greit å tenke over hvilken form du liker best og som også vil passe til den tiltenkte overflaten til sofabordet hjemme hos deg. Et rundt glassbord skaper en myk, skulpturell følelse i et rom, mens et firkantet glassbord kan være litt lettere å plassere i et rom. Hvordan dine eksisterende møbler ser ut spiller en stor rolle i forhold til valg av glassbord sofabord. Har du allerede i dag mange møbler som føles tunge og store, er valget av et glassbord sofabord perfekt fordi et glassbord oppleves som litt penere og luftigere enn møbler laget av solide materialer, men husk at et rundt glassbord tar plass ved siden av alle møbler. Så mål riktig før du kjøper. Våre glassbord sofabord finnes i mange størrelser, farger osv. Hos oss finner du sofabordet som passer deg best.

Kjøp glassbord sofabord

Når du kjøper glassbord sofabord hos oss på sofasandmore.no, skal du føle deg trygg. Det skal være enkelt og trygt å kjøpe glassbord sofabord på nett. Vi tilbyr rask levering og sender varer vi har på lager innen 2–7 dager. Du har selvfølgelig muligheten til å betale kjøpet i avdrag. Vi tilbyr flere ulike betalingsmåter for å kunne tilpasse oss dine behov. Hvis du foretrekker å kjøpe ditt glassbord sofabord før du betaler, er disse betalingsalternativene også tilgjengelige.

Vi bryr oss mye om handleopplevelsen din og håper du finner din handlereise både inspirerende og enkel. Vi jobber hardt for å skape et inspirerende miljø som ikke ofrer enkelheten til ditt nettkjøp. Vi ønsker at du enkelt skal kunne finne din produktgruppe eller vare av interesse via våre filtrerings- og søkefunksjoner. Hvis du har spørsmål, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice eller chatte med vår 24/7 åpne chat. 

"
LAMOUR salongbord x 2
LAMOUR salongbord x 2
7149,-
GABLE Salongbord
GABLE Salongbord
Madam Stoltz
3773,-
Logg inn