Antall treff:

Spisegrupper

Å sette sammen en hel spisegruppe med både kjøkkenbord og stoler som matcher er ikke alltid lett. Leter du etter spisebord og stoler, men er usikker på hvilke stoler som passer best til hvilket bord og synes det er vanskelig å sette sammen en gruppe? Det spiller ingen rolle, vi har allerede hjulpet deg ganske mye på veien. Våre dyktige dekoratører har satt sammen en serie stilige spisegrupper bestående av både spisebord og matchende stoler. Våre spisegrupper er tilgjengelige i et bredt utvalg av interiørstiler og størrelser, slik at du raskt og enkelt kan finne ditt nye spisebord og stoler. Flere spisestuemøbler er også helt unike for Sofas & more, som gir deg muligheten til å kjøpe et spisebordssett av høy kvalitet, men som til slutt også blir til en veldig billig spisegruppe.

Spisebord med stoler

Spisegruppe rundt bord, liten spisegruppe, billig spisegruppe, etc.

Når du vurderer å kjøpe kjøkkenbord og stoler, er valg av form selvfølgelig viktig, men også størrelsen på bordet, utseendet og komforten til stolene osv. Tenk på hva som vil passe inn i hjemmet ditt. Kanskje du ikke bor så veldig stort og trenger en liten spisegruppe, eller kanskje du nettopp har flyttet og ikke har mulighet til å investere i noe eksklusivt, men er i stedet på utkikk etter en billig spisegruppe? Uansett er det viktig at dine krav til funksjon samsvarer med plassen din for å plassere spisebord og stoler hjemme. Tenk også på farge- og materialvalg. Er det slik at det finnes en farge som passer bedre? Hos oss finner du et stort utvalg av matvaregrupper i naturlige farger og materialer som eik, furu, rotting m.m. men også mer grafiske kombinasjoner av kjøkkenbord og stoler som helt sorte spisegrupper.

 

Spisebordsett

Billig, eksklusiv, holdbar osv.

Variantene av spisegrupper i vårt sortiment er utallige. Kombinasjonene varierer med alt fra kjøkkenbord i eik med spisestoler i bøk til spisestuebord i marmor med fløyelsstoler . Det viktigste er at du finner den kombinasjonen av bord og stoler som passer dine behov i vårt sortiment. Er du ute etter en eksklusiv følelse på spisebordet ditt med stoler, er det et tips å sjekke ut serien vår som inkluderer stoler i fløyel. Er du i stedet mer interessert i former, er vårt tips å se nærmere på våre spisegrupper som er basert på et rundt bord, men våre mer stilrene skandinaviske spisegrupper er også et tips å se nærmere på. Et annet viktig aspekt for en hel spisegruppe er prisen. Velger du å se på litt mer eksklusive spisegrupper med materialer som fløyel og marmor, blir prisen litt høyere ettersom du investerer i produkter i eksklusive materialer med lang holdbarhet. Hvis det i stedet er slik at du ikke er ute etter å investere i noe som skal vare over lengre tid, men kanskje er mer interessert i noe du kan erstatte i nær fremtid, som for eksempel en liten billig spisegruppe, finnes det også slike i vårt sortiment. Uansett hva du leter etter, skal du kunne finne din neste spisegruppe hos oss på Sofas & more!

Kjøp spisegruppe rundt bord på nett

Å kjøpe spisebord med stoler på nett hos oss på Sofas & more skal være enkelt og trygt. Vi er her for å forenkle din handlereise og gjøre handleopplevelsen din inspirerende og trygg! Enten du ønsker å kjøpe et kjøkkenbord med stoler eller bare et spisebord, er vi her for å veilede deg i kjøpet. Vi tilbyr selvfølgelig raske leveranser og sikre kjøp. Ønsker du å kjøpe nå og betale senere, er det selvfølgelig et alternativ for deg. Ikke nøl med å kontakte vår kundeservice hvis du har spørsmål!

"
SKYLA/CHIRELL Spisegruppe 4 Stoler Natur
SKYLA/CHIRELL Spisegruppe 4 Stoler Natur
LANTA 120 Spisegruppe 4 Stoler Brun
LANTA 120 Spisegruppe 4 Stoler Brun
SELINE Spisegruppe 4 stoler Sort/Beige
SELINE Spisegruppe 4 stoler Sort/Beige
LANTA 180 Spisegruppe 6 stoler Brun
LANTA 180 Spisegruppe 6 stoler Brun
FUJI Spisegruppe 4 Stoler
FUJI Spisegruppe 4 Stoler
13494,- 16437,-
Logg inn