Antall treff:

Balkongsofaer

Har du søkt etter sofa balkong? Da har du funnet rett sted. Vi har et stort utvalg av balkongsofaer for deg som ønsker å legge sofa til balkongen din. Hvilken type balkongsofa som passer din balkong, er selvfølgelig avhengig av størrelsen på balkongen. Har du stor balkong, kan en loungesofa til balkongen være et godt alternativ. Hvis du i stedet ønsker å bruke et hjørne på balkongen din, er en hjørnesofa til balkongen et godt alternativ. For en uteplass eller en balkong som er så stor at en hel sofagruppe får plass, er en hel sofagruppe til balkongen et godt alternativ. Da kan mange sitte mens balkongens overflater brukes på en effektiv og flott måte. For de som egentlig ikke har overflatene som følger med en stor balkong, finnes det flere alternativer med mindre balkongsofaer. Hvis du ønsker å ta en titt på en liten balkongsofa, så velg vårt filter for færre seter eller juster bredden på dine valg i henhold til bredden på balkongen din. For deg som er på jakt etter en liten sofa til balkongen er et tips å se på balkongsofaene som også inkluderer oppbevaring. På den måten kan du kombinere overflaten med å legge til en sofa på balkongen din, men også oppbevaring. På denne måten maksimerer du overflatene dine på balkongen.

 

Balkongsofa og størrelse på balkong

Loungesofa balkong, hjørnesofa balkong, sofagruppe balkong, liten sofa balkong, etc.

 

Valget av balkongsofa er nært knyttet til størrelsen på balkongen din. Før du velger hvilke alternativer av balkongsofaer som vil passe deg, er et godt tips å måle, måle, måle. Det kan være at stedet du først trodde var best egnet for en balkongsofa ikke er det beste i det hele tatt, men tenk deg godt om hvordan balkongen din ser ut, hvilke vinkler det er og om du bør ha en litt mindre balkongsofa for å få plass til andre ting, eller er det slik at antall plasser er det viktigste? Da bør du kanskje tenke på om det beste ikke er å investere i en hjørnesofa balkong. Ofte tenker vi på balkonger i rette vinkler og antar at en 3-seters sofa eller en 4-seters sofa til balkongen er det beste, men tar man hensyn til hjørner etc. kan det faktisk være slik at en loungesofa balkong eller en hjørnesofa balkong er bedre varianter tilpasset en slik plass. Er det plass til to sofaer mot hverandre eller er det plass til en sofa, en krakk og noen lenestoler, er det greit å velge en sofagruppe balkong i stedet.

 

Balkongsofaer med forskjellige bruksområder

Balkongsofa med puter, sofa på balkong med oppbevaring m.m.

Det er mange alternativer for en balkongsofa. Du kan kjøpe balkongsofaer med puter, balkongsofaer med oppbevaring eller enklere balkongsofaer uten hverken oppbevaring eller puter. Alt avhenger av forholdene du har i dag og dine behov og din tiltenkte bruk i fremtiden. Når du skal kjøpe sofa til balkong, er det greit å tenke gjennom hvilke andre forutsetninger som finnes på balkongen din. Vil du ha plass til planter? Puteoppbevaring over vinteren? Tenk nøye over plassen din og den tiltenkte håndteringen. Er det slik at du er interessert i materialvalget rotting? Da kan det være greit å tenke på at disse møblene kanskje må plasseres på en innglasset balkong fordi de er laget av naturmaterialer o.l. Gå ut fra dine preferanser og din plass ved kjøp av din balkongsofa, og velg og vrak fra vårt store utvalg av balkongsofaer.

 

Kjøp balkongsofa

Det skal være trygt å kjøpe en balkongsofa på nett hos oss på sofasandmore.no. Vi har raske leveringstider på våre lagerførte varer, og er din ønskede balkongsofa på lager, leverer vi ofte innen 2-7 dager. Du har selvfølgelig også mulighet til å betale i avdrag for kjøpet ditt!

"
FUJI Modulsofa Midtdel
FUJI Modulsofa Midtdel
4448,- 4719,-
FUJI 3-seters sofa
FUJI 3-seters sofa
7419,- 9444,-
LUGANO Hagesofa
LUGANO Hagesofa
9444,- 10794,-
RONNEBY Line Rattan sofa
RONNEBY Line Rattan sofa
7554,- 9444,-
MOKA 3-seters sofa
MOKA 3-seters sofa
15519,- 16194,-
FALSTERBO Sofarotting
FALSTERBO Sofarotting
13494,-
Logg inn