Antall treff: 32

Utemøbler til balkong

Selvfølgelig er det fantastisk å kunne sitte ute og nyte både vår- og sommersolen på balkongen. I vårt sortiment finner du balkongmøbler som gjør det mulig. Møbler din balkong eller uteplass med stilige og komfortable møbler i kunstrotting, aluminium eller naturrotting. Å innrede en balkong eller liten terrasse med grønne planter og komfortable møbler gir garantert ekstra nytelse i sommermånedene. 

Har du en større balkong, kan et tips være å se blant våre andre utemøbler, hvor du finner alt fra mindre sofagrupper til spisegrupper som egner seg godt for en større balkong. Her har vi i hovedsak konsentrert oss om mindre møbler, som kafésett.

Kafesett, sofa eller spisegruppen?

Avhengig av behov og størrelse på den tiltenkte uteplassen er ulike typer møbler bedre egnet enn andre. Har du en mindre balkong eller terrasse anbefaler vi enten en mindre sofa, balkonggruppe eller koselig kafésett. Har du derimot større balkong og god plass – så vil du kanskje ha en komfortabel sofa eller spisegruppe i stedet. I mange tilfeller er det også dine behov som avgjør hva som passer best. Er ideen å spise, sosialisere eller ta en kaffe i sommersolen? Velg møbler etter behov, plass og budsjett.

Hvordan er kvaliteten på balkongmøblene dine?

Vi synes det er viktig med høy kvalitet. Men til en fornuftig pris. Alle skal ha råd til å kjøpe balkongmøbler hos oss. Vårt sortiment er håndplukket fra nøye utvalgte leverandører. Alle produktene holder en meget høy standard, ikke minst sammenlignet med mange andre balkongmøbler i samme eller lavere prisklasse. Materialvalg som kunstrotting og aluminium gir et møbel som er mer eller mindre helt vedlikeholdsfritt – noe som vanligvis settes pris på.

"
MOKA 3-seters sofa
MOKA 3-seters sofa
Kod: ute-20
FUJI 3-seters sofa
FUJI 3-seters sofa
Kod: ute-20
FYN Balkonggruppe
FYN Balkonggruppe
Kod: ute-20
LUGANO Hagesofa
LUGANO Hagesofa
19
GRINDA Hagestol
GRINDA Hagestol
Kod: ute-20
FREEPORT Hagestol
FREEPORT Hagestol
Kod: ute-20
AMALFI bord svart
Kod: ute-20
PAMPLONA Hagegruppe
PAMPLONA Hagegruppe
Kod: ute-20
Logg inn