Antall treff:

Utemøbler spisegruppe

Har du søkt etter utemøbler spisegruppe, spisegruppe utemøbler, uteservering spisegruppe eller utemøbler rund spisegruppe? Da har du kommet til rett side!

Å kunne sitte i en hage, på terrassen eller balkongen om sommeren og spise og bare henge er helt fantastisk. Men for å kose seg litt ekstra og sette gullkant på livet, kan det være fint med en komfortabel spisegruppe utendørs. Blant våre utemøbler finner du spisegrupper som er av meget høy kvalitet, produsert i solide og værbestandige materialvalg.

Uansett om din spisegruppe trenger plass til fire, seks, åtte eller tolv personer, finner du garantert noe i vårt sortiment. Vi har ferdige spisegrupper i flere ulike størrelser for alle behov. Ønsker du å kombinere din egen sittegruppe, eller bare supplere med ekstra stoler eller kjøpe et eget spisebord, er det også helt greit.

Spisegruppe for utendørs bruk

Utemøbler spisegruppe på nett
I vårt sortiment finner du stilige og rimelige spisegrupper tilpasset utebruk. Materialstandarden er høy, med komponenter produsert for å tåle både vær, vind og regnbyger. Velg mellom moderne utemøbler i kunstrotting, eller klassiske varianter i teak og aluminium. Vi har også spisebord med bordplater i såkalt ikke-tre, et trelignende materiale som ikke krever noe direkte stell.

Velge størrelsen på spisegruppen

Uteservering for både små og store grupper
Våre ferdige pakker finnes i flere forskjellige størrelser - med alt fra fire til tolv sitteplasser. Mange spisegrupper leveres med spisebord som har en såkalt sommerfuglskive, som gir mulighet for å forlenge eller redusere bordet på få sekunder. En enkel og fleksibel måte å tilpasse utegruppen din til midlertidige behov.

Beskytt utemøblene dine

Ta vare på utemøblene dine for å holde dem i god stand og forlenge levetiden
Til tross for slitesterke og værbestandige materialer er det nødvendig å ta vare på spisegruppen din. Vi anbefaler å kjøpe et møbeltrekk som dekker møblene når de ikke er i bruk. På denne måten beskytter du raskt og enkelt møblene mot regn, støv og fugleskitt. Kjøper du et spisebord i tre, for eksempel teak, bør du olje alle treoverflater minst et par ganger per sesong. Da forlenger du levetiden betraktelig og får en vakker patina med årene. 

Velg mellom teak, kunstrotting eller non-wood

Hvilket materiale akkurat du foretrekker er høyst individuelt – men avhengig av behov og ønsker er det mulig å generalisere noe. Våre spisegrupper finnes i bl.a. teak, syntetisk rotting eller non-wood. Ofte med ben i rustfritt aluminium. Spisebord i teak har en naturlig sjarm som bare blir bedre med årene. Kunstrotting er slitesterkt, moderne og lett å vedlikeholde. Non-wood er et ganske nytt materialvalg som minner om tre - men vedlikeholdsfritt."
BORNHOLM Hagegruppe
BORNHOLM Hagegruppe
7149,- 8499,-
MIJAS Hagegruppe
MIJAS Hagegruppe
13494,- 19569,-
TIJUANA hagegruppe 120
TIJUANA hagegruppe 120
18894,- 23863,-
MOKA Spisegruppe 6 Stoler
MOKA Spisegruppe 6 Stoler
24295,- 32355,-
Logg inn