Antall treff: 297

Hagemøbler

Hos Sofas & more finner du et bredt utvalg stilige og billige utemøbler til alle balkonger, uteplasser og frodige hager. Har du søkt på ordene billige utemøbler, utemøbler sofa, utemøbler stoler, utemøbler bord, lenestoler utemøbler, bord utemøbler, sofagrupper utemøbler eller sorte utemøbler så har du kommet til rett side!

Våre billige hagemøbler er stort sett egendesignede og produsert helt uten mellomledd. Alt for å gi deg som kunde høy kvalitet og trendy design, men til en svært lav pris sammenlignet med tilsvarende utemøbler på markedet.

Vi har siden supplert sortimentet med tidløse, unike og nøye utvalgte hagemøbler fra kjente merkevarer – som Brafab, Cinas og Madam Stoltz. Uansett hva du leter etter, er vi overbevist om at du kan finne din nye hagegruppe hos Sofas & more. Du er hjertelig velkommen til å bli inspirert og handle blant våre billige og stilige utemøbler.

Værbestandige materialer

Flere av våre egendesignede utemøbler er laget av kunstrotting, som er et værbestandig materiale som tåler å stå uten tak i regn og vind. Mange av stoffene på putene som inngår i sittemøblene er vannavstøtende. Vi anbefaler imidlertid alltid å bruke møbelbeskyttere og ta med puter inn eller oppbevare dem i en puteboks når de ikke er i bruk for å forlenge levetiden til utemøblene.

 

Liten eller stor plass

Uansett om du har en liten eller stor uteplass, har vi utemøbler til overflater i alle størrelser. Vi har alt fra store til små grupper til hagen som kafégrupper, sofagrupper og spisegrupper. Hvis du ikke ønsker å kjøpe en hel gruppe, har vi også et fint utvalg av sofabord, spisebord og kafébord samt sofaer, lenestoler og stoler til hagen din. Ønsker du å oppdatere balkongen din, har vi også stilige møbler for det området som sofaer, stoler, bord og sett.  

 

Pleie, beskyttelse, oppbevaring

Vi anbefaler alltid bruk av møbelpleie som tekstilrengjøring og tekstilbeskyttelse for å beskytte utemøblene dine mot flekker. Å bruke møbeltrekk er en annen god måte å beskytte og forlenge levetiden til utemøblene. Ta i tillegg alltid inn puter når de ikke er i bruk, alternativt invester i putebokser for praktisk oppbevaring. Ønsker du beskyttelse mot solen har vi parasoller i ulike design. Flere av våre stoler kan stables, noe som bidrar til enkel oppbevaring i de kaldere månedene.

 

Match eller bland

Utforsk gjerne serien vår dersom du ønsker å matche utemøbler i samme materiale eller utseende. Det kan også være fint å mikse, og da er det fint å kjøpe møbler fra forskjellige serier eller merker. Vi har noe for ethvert hjem og smak.

 

Sett preg høyt, i midten og lavt

Vi har noe for alle høyder i hjemmet, enten du leter etter et vakkert teppe å legge på gulvet, elegante puter til sofaen eller ønsker å lyse opp sene kvelder med koselig utebelysning.  

"
DAMON Spisebord Hvit D100
DAMON Spisebord Hvit D100
Kod: ute-20
Brun
FER Sofabord 70cm Sort
FER Sofabord 70cm Sort
Kod: ute-20
BUDDHA Pot Svart
BUDDHA Pot Svart
Kod: ute-20
PALL Puslespill
PALL Puslespill
Kod: ute-20
BLISS Stol Gul
BLISS Stol Gul
Kod: ute-20
Svart
BUDDHA Pot Hvit
BUDDHA Pot Hvit
Kod: ute-20
Svart
VERONICA Teppe 200 x 290 Grå, 290
VERONICA Teppe 200 x 290 Grå, 290
Kod: ute-20
10
Natur Greige Greige Greige
BENT Stol Terracotta
BENT Stol Terracotta
Kod: ute-20
Grå
BLISS Stol Olivengrønn
BLISS Stol Olivengrønn
Kod: ute-20
Gul Svart
Logg inn