Antall treff:

Oppbevaring

For å forlenge levetiden og tilstanden til utemøblene dine, anbefaler vi at du beskytter dem mot både fuktighet og sollys når de ikke er i bruk. Putene kan du oppbevare i en puteboks, mens våre møbeltrekk egner seg som trekk til spise- og sofagrupper.

Beskytt utemøblene dine

Beskytt og oppbevar dine nye utemøbler og puter ved hjelp av et praktisk møbeltrekk eller en smart puteboks. Fordelene er mange, fremfor alt forlenger du levetiden og tilstanden til utemøblene og putene dine. Du unngår også våte og skitne utemøbler, noe som kan være ønskelig. I vårt sortiment finner du putebokser, møbeltrekk og annen passende oppbevaring til uteplassen.

Putebokser

Vår puteboks Lyon XL er en av de større puteboksene du kan finne. Den sjenerøse oppbevaringsplassen gir deg muligheten til å oppbevare alle putene – også for den største sofagruppen. Et kvalitetsmøbel som veier hele 80 kg, noe som sier litt om kvaliteten.

Møbeltrekk

Et møbeltrekk er en enkel og rimelig måte å holde utemøblene dine i god stand. Vi har møbeltrekk tilpasset ulike typer spisegrupper og sofagrupper. Velg mellom runde, rektangulære og skrå versjoner. Møbeltrekkene er vannavstøtende - slik at du alltid kan sitte i tørre og rene møbler. Hvis du ikke er sikker på hvilken størrelse du skal kjøpe, ikke nøl med å kontakte oss, så hjelper vi deg gjerne."
Logg inn