SoffaDirekt - Orientalske tepper

Er det noen interiørdetalj som gir en så koselig hjemmefølelse som et orientalsk teppe? Sannsynligvis ikke. For oss i Sofas & more er persiske tepper sterkt forbundet med hjemmets stille hjørne. Varme, fargerike og mønstrede tepper i alle sine forskjellige former og størrelser. Du kan ikke gjøre mye annet enn å elske dem. Her har vi samlet vårt sortiment av orientalske tepper. Uansett modell kan vi forsikre deg om at du får en hjemmekoselig pakke i posten når du kjøper et orientalsk teppe.

Hva er et kunstsilketeppe?

Et kunstsilketeppe er et tynt, rimelig og vanligvis persisk-inspirert teppe med mye glans. Det siste året har kunstsilketepper blitt utrolig populære, og vi kan lett forstå hvorfor. Du får mye teppe og design for pengene. I motsetning til et ekte persisk teppe, er et kunstsilketeppe ofte maskinvevd i polyester. Det gir et utrolig rimelig teppe.

Afghan, et overfarget teppe

Vårt ullteppe kalt Afghan er et miljøvennlig teppe med orientalsk mønster. Hvert teppe er unikt i størrelse og mønster da de kommer fra eldre resirkulerte tepper. Alle tepper er vasket, farget og behandlet for å kunne finne og lyse opp et hjem igjen. Utrolig smart, miljøvennlig og stilig. Vi kan anbefale Afghan på det varmeste til alle som leter etter et rimelig orientalsk teppe med mye karakter.

Mørkt eller lyst persisk teppe?

Vår ambisjon er alltid å kunne vise frem et bredt utvalg av rimelige teppemodeller. Så uansett om du er ute etter et lyst, mørkt eller hvorfor ikke et blått persisk teppe, ønsker vi å kunne tilby det til deg. Billig og gratis frakt også. Vi lagerfører alle våre tepper selv eller hos en leverandør, så som oftest tar det ikke mer enn et par dager å få levert ditt nye orientalske teppe. 

"
Filtrer Skjul filter
Filter
Lagervare
Ja
Materiale
Bomull Polyester Viskos
Serie
Casablanca Mino Terry Yasmin
Bredde
130 150 160 200 240 300
Lengde
190 230 290 300 330 340 400
Farge
Beige Blå Greige Grå Grön Mörkblå Natur Röd Silver Svart Vinröd Vit
Logg inn