Antall treff:

Sengetøy

Stilige sengesett, stretchlaken, dyner, puter og madrassbeskyttere - vi har det meste i vårt sortiment. Unn både deg selv og sengen din nytt, mykt og friskt sengetøy. Våre produkter kommer fra nøye utvalgte leverandører og er av høy kvalitet - men alt til en utrolig lav pris, så hvis du er på utkikk etter billig sengetøy, har du kommet til rett sted.

Sengesett

Den absolutt enkleste og billigste måten å fornye soverommet på er ved hjelp av nytt sengetøy. Noe så enkelt som å bytte sengesett etter sesongen gjør en stor forskjell. I vårt sortiment finner du massevis av rimelige alternativer til sengetøy på nett, noe som gjør det billig å få variasjon på soverommet.

Vanlig eller mønstret sengetøy?

Det er høyst individuelt hva du synes er vakkert. Akkurat nå er myk linimitasjon og motiver inspirert av naturen veldig populært, for alle som liker å følge de siste trendene. For ikke å bli lei av sengetøyet ditt kan det være greit å ha flere sett som varierer etter årstid og humør. Husk å matche lakenet ditt med sengetøyet.

Hvordan er kvaliteten på dynetrekkene dine?

Alle produktene kommer fra leverandører som har lang erfaring innen sengetøy. Produktene er valgt med stor omhu, med hensyn til både miljø og arbeidsforhold. Kvaliteten på bomullen varierer - det samme gjør følelsen av de forskjellige materialene. Men uansett hvilket dynetrekk du velger fra oss, kan du være sikker på at det er både slitesterkt og mykt i lang tid fremover.»
Logg inn