SoffaDirekt - Lamper

Hos Sofas & more finner du et stort utvalg av trendy lamper på nett og belysning til alle hjemmets rom.  Å velge riktig lampe er noe av det viktigste du kan gjøre for å skape et koselig hjem. Uansett om du er ute etter å kjøpe store lamper, små lamper eller ønsker å gjøre et kupp og kjøpe lamper billig, har vi et stort utvalg. Hos Sofas & more finner du mange dekorative lamper som forsterker følelsen av design hjemme. Det kan være behov for mange ganger flere lyskilder enn du tror, og vi tilbyr derfor alt fra  taklamper, bordlampertilvegglamper, og mye mer! Her på Sofas & more finnes det lamper til alle rom og anledninger i huset. 

Valg av lampe

Store lamper, fancy lamper, etc.

Belysning i et hjem er svært viktig for å skape en koselig atmosfære, men også for å være funksjonelt. Vi trenger belysning i hjemmene våre for å kunne jobbe, lese, lete etter ting og mye mer, men vi trenger også belysning for å skape en bestemt stemning eller vise frem gjenstander på ulike måter. En lampe kan også i seg selv være et objekt du ønsker å fremheve, da utformingen av belysning ofte er så slående at du ønsker å fremheve lampen din på det beste stedet i hjemmet. Når du skal velge lampe er det mange ting å tenke på og ta hensyn til. Det kanskje viktigste spørsmålet er "hva skal du bruke lampen til?". Er du på jakt etter en kjøkkenlampe som skal gi deg bedre arbeidslys, er det viktig å tenke på hvor stor plass du ønsker at lampen skal lyse opp. Men ser du i stedet etter en designet lampe å plassere ved siden av favorittlenestolen din for å skape bedre lesebelysning? Da er retningen på lyset fra lampen en viktigere faktor å ta hensyn til. Uansett hvor funksjonell eller koselig belysning du er ute etter, er designet alltid en veldig viktig faktor og noe vi aldri sparer på. Hos oss finner du derfor et stort utvalg av designede lamper som kan bli et samlingspunkt i ethvert hjem! 

Kjøpe lamper

Å kjøpe lamper på nett skal være enkelt, praktisk og inspirerende! Vår ambisjon er at du skal føle at din handleopplevelse hos oss er enkel og at du raskt skal kunne filtrere ut belysningsvalgene dine. Vi ønsker naturligvis å hjelpe deg med ditt kjøp av lamper på nett og ved å dele vårt sortiment inn i ulike serier, merker og underkategorier håper vi at du enkelt finner den lampen som passer dine kriterier. Våre lagerførte lamper leveres ofte innen 2-7 dager, og i kassen vår kan du velge flere ulike leveringsalternativer som forhåpentligvis passer ditt ønske om levering til akkurat din lampe. Vi tilbyr selvfølgelig også flere ulike betalingsalternativer. Alt fra delbetaling til muligheten til å kjøpe først og betale senere. Har du spørsmål, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte vår kundeservice som hjelper deg med ditt kjøp av lamper på nett. Prøv gjerne vår chat-funksjon, som også er åpen hele døgnet, som hjelper deg med ditt kjøp av lamper på nett.

"
Logg inn

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.