Antall treff: 13

2-4 seters sofaer

Er du på jakt etter en liten sofa til hjemmet ditt, er dette stedet å se. Her har vi samlet alle små sofaer med 2-4 seter. Ikke alle av oss har gigantiske boliger med plass til store møbler, så vi ønsker å kunne tilby små og stilige sofaer til gode priser. Når du kjøper en liten sofa kan det også være fint å komplementere den med en av våre stilige lenestoler eller fotskamler . Skap ditt drømmehjem med våre små sofaer. Flere av våre mest populære sofaer er kledd i stoff bestående av bomull og lin, som til sammen danner et slitesterkt og formbevarende materiale med en myk og deilig linfølelse. Beige, grå, greige og hvit er også trendy fargevalg for sofaer akkurat nå.

Kjøp en liten sofa på nett

Det spiller ingen rolle om du har plassmangel, eller ønsker å møblere tradisjonelt med en liten sofa eller en hel sofagruppe. Hos oss finner du et bredt utvalg av små stilige sofaer til fantastiske priser. Trendene går helt klart mot enklere og mindre innredning i svenske stuer. Ofte med små klassiske sofaer, som suppleres med lenestol eller fotskammel. Gjerne i en kontrastfarge for å skape et livlig og koselig inntrykk. 

Klassisk eller moderne stil?

Til syvende og sist er det du og din stil som bestemmer hva som passer deg best – vi har både små moderne sofaer, eller sofaer i retrostil med dansk design. Velg mellom klassiske 2-seters, 3-seters og 4-seters sofaer i ulike stiler og finn den kombinasjonen som passer best i ditt hjem.

Komplett med lenestol og fotskammel

Å komplementere en liten sofa eller sofagruppe med en lenestol er veldig vanlig. Fremfor alt er lenestolen fantastisk komfortabel – og vanligvis svært ettertraktet av familiemedlemmer. Har du i tillegg en annen fotskammel, er det vanskelig å holde seg våken. Et tips er å kjøpe lenestolen i en annen modell eller farge for å skape et livlig inntrykk som kontrast til en liten sofa."
Logg inn